Najnovije vesti

HILARI KLINTON: 2018. godina bila mračno doba za SAD
Foto: EPA

proziva trampa

HILARI KLINTON: 2018. godina bila mračno doba za SAD

Planeta

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton nazvala je 2018. godinu "mračnim dobom" za SAD.

 

Klintonova se u novogodišnjoj poruci, objavljenoj na Instagramu, zahvalila svima koji su "uneli svetlo" tokom 2018. godine - "aktivistima koji su štitili decu na granici, novinarima koji su se zalagali za istinu, organizatorima koji su mobilisali glasače za izbore, kandidatima koji su se utrkivali borbeno i s inspiracijom, glasačima koji su učinili da se njihov glas čuje i svima koji su marširali, pozivali i protestovali za vrednosti koje delimo".

 

Ona je izrazila nadu da će u 2019. biti "više svetla".

 

"Nadam se da će u 2019. godini biti više svetla i da ćemo je zajedničkom posvećenošću učiniti svetlijom. Srećna Nova godina", napisala je Hilari Klinton.

Uz ovu poruku, Klinton je objavila fotografiju iz 1996. godine na kojoj je zajedno sa suprugom, bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom i kćerkom Čelsi.

 

Fotografija je nastala kada je porodica Klinton gledala vatromet za vreme proslave druge predsedničke pobede Bila Klintona.

 

"Independent" piše da Hilari Klinton nije odbacila ideju da na izborima 2020. godine ponovo bude protivkandidat Donaldu Trampu.

 

Ona je u oktobru prošle godine na pitanje novinarke Kare Svišer da li će se ponovo kandidovati za predsednika prvobitno odgovorila sa "ne".

 

Međutim, na insistiranje novinarke da se precizira po tom pitanju, Klinton je rekla: "Pa, volela bih da budem predsednik".

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...