OBRT U SLUČAJU PREMLAĆIVANJA NEMAČKOG POLITIČARA: Policija pregledala sigurnosne kamere i otkrila da je poslanik lagao! (VIDEO)
Foto: AP, Facebook/AfD Bremen

razotkriven

OBRT U SLUČAJU PREMLAĆIVANJA NEMAČKOG POLITIČARA: Policija pregledala sigurnosne kamere i otkrila da je poslanik lagao! (VIDEO)

Planeta -

Došlo je do neočekivanog obrata u slučaju premlaćivanja nemačkog političara. Naime policija u Bremenu objavila je da su posle pregledavanja snimka sa sigurnosnih kamera utvrdili da je poslanik slagao.

Frank Magnic, poslanik desničarske stranke Alternativa za Nemačku (AfD) u lokalnom parlamentu, tvrdio je da su ga u ponedeljak uveče napala tri muškarca koji su ga pretukli palicama.

Policija je odmah pregledala nadzorne kamere i u sredu objavila da su Magnica napala trojica muškaraca, ali da nije pretučen nikakvim oružjem. Njegove povrede nastale su od pada na zemlju kada su ga muškarci gurnuli i oborili na zemlju.

AfD je u saopštio da su napadači tukli Magnica i kad je pao, ali policija navodi da se na kamerama jasno vidi kako su oni pobegli pošto su ga oborili. Dvojica radnika za koje je AfD tvrdio da su spasili Magnica od siledžija, došla su tek kada su razbojnici otišli, videli krvavog čoveka na zemlji i pozvali hitnu pomoć.

AfD je odmah reagirao oštro navodeći kako nije “bitno koje je oružje bilo u pitanju, ali da je Magnic napadnut nekom vrstom palice”. Magnic je u sredu na svoju odgovornost napustio bolnicu i potvrdio kako je verovatno reč o pokušaju pljačke.

Kurir.rs/Index.hr

Foto AP, Facebook/AfD Bremen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja