ZLOČIN IZ STRASTI ZAPALIO INDIJU: Tinejdžerka silovana, unakažene joj grudi i lice, a glavni osumnjčeni je PORODICA (VIDEO)
Foto: Profimedia

jezivo

ZLOČIN IZ STRASTI ZAPALIO INDIJU: Tinejdžerka silovana, unakažene joj grudi i lice, a glavni osumnjčeni je PORODICA (VIDEO)

Planeta -

Šesnaestogodišnja Indijka je pronađena odsečene glave sa licem natopljenim kiselinom, i unakaženim grudima, a policija sumnja da se radi o ubistvu iz časti.

Porodica tvrdi da je silovana, dok vlasti sumnjaju da su odgovorni za njenu smrt. Na društvenim mrežama smatraju da se radi o devojci Anjani, čija kuća se nalazi u blizini mesta zločina.

Tinejdžerka je nestala 28. decembra, prema izveštaju koji je njen otac podneo policiji 6. januara, izveštava NDTV. Međutim, stariji oficir Radživ Mišra rekao je da su njena majka i sestre detaljno opisale kako se vratila kući 28. decembra i da je otac poslao sa čovekom poznatim porodici.

Policija je saopštila da su pritvorili majku, oca i drugu rođaku te djevojčice, piše Tajms of India. Stotine su se pojavile u znak protesta i učestvovale u marševima u utorak i sredu zahtevajući pravdu za ubijenu tinejdžerku.

Indija beleži strašan porast seksualnog nasilja. U proseku, više od 100 silovanja prijavljeno dnevno u 2016. godini, prema najnovijim zvaničnim podacima.

Rituparna Čaterđe, vođa indijskog pokreta #MeToo, zatražila je od premijera Narendra Modija i lokalnih političara akciju.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track