Najnovije vesti

SUROVA KAZNA ZA MEKSIČKOG LOPOVA: Zločin će mu biti stalno upisan na leđima! Osvetnike malo ko osuđuje! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

opasno

SUROVA KAZNA ZA MEKSIČKOG LOPOVA: Zločin će mu biti stalno upisan na leđima! Osvetnike malo ko osuđuje! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Osvetnici u Meksiku su strogo kaznili čovjeka osumnjičenog za krađu goriva od suseda.

Šokantni snimak je napravljen mobilnim telefonom u Ekatepeku gradu severno od prestonice Meksiko Sitija i objavljen na društvenim medijima. Na njemu se vide dvojica kao drže lopova prikovanog za zemlju.

Drugi čovek stoji nad osumnjičenim i drži gvozdenu ploču sa sa izrazom 'por rata' na španskom, ili 'zbog toga što je pacov' iznad golih leđa nesrećnog čoveka.

Glava lopova je pokrivena crnom kapuljačom a ruke su mu vezane lisicama.

Osumnjičeni pušta glasan jauk dok osvetnik pritiska užarena metalna slova preko gornjeg dela leđa 18 sekundi pre nego što se video prekine.

Meksiko se bori sa nestašicom goriva još od decembra, što se uglavnom pripisuje krađama iz rafinerija nafte.

Nestašica benzina izazvala je upozorenja poslovnih lidera da će industrija, kao što je industrija automobila, trpeti ako ne bude dovoljno goriva.

Koliko je situacija ozbiljna pokazuje i podatak da je novi predsednik Meksika Andres Manuel Lopez Obrador rešavanju ovog pitanja dao prioritet.

Kriminalne grupe već godinama buše cevovode i kradu cisterne sa dizelom i benzinom koje prodaju na crno.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...