Najnovije vesti

PUTIN ĆE OVAJ SAN OSTVARITI TEK KADA ODE U PENZIJU: Ima samo jednu želju, a nju je otkrio jednom radniku
Foto: EPA

ruski lider ima planove

PUTIN ĆE OVAJ SAN OSTVARITI TEK KADA ODE U PENZIJU: Ima samo jednu želju, a nju je otkrio jednom radniku

Planeta

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, posetio je u četvrtak Srbiju četvrti put, a to je bilo samo jedno od mnogih putovanja zauzetog lidera.

Putin obožava putovanja i ne padaju mu teško, ali njega ipak zanima malo drugačija vrsta putešestvija - lišena velike pratnje, kamera, zgusnutog rasporeda i previše ljudi.

 

Iako već dugo vlada Rusijom, logično je da će se Vladimir Putin u jednom trenutku povući, a pre nekoliko godina govorio je o planovima za penziju i istakao želju da "otputuje u prirodu i vidi još neke turističke atrakcije".

foto: EPA

“Voleo bih da uspešno završim svoju karijeru“, rekao je Putin pri poseti Čeljabinsku, kada je u jednoj od retkih situacija spustio svoj gard i poverio se jednom radniku.

foto: EPA

“Veoma volim putovanja. Danas se sva moja putovanja svode na to da stignem na aerodrom, odem u neki hotel i ponovo se vratim na aerodrom. U drugačijem stilu bih voleo da putujem. Da idem negde u prirodu, vidim još neke turističke destinacije“, rekao je tom prilikom.

 

S obzirom na to da ne priča previše o svom privatnom životu, još u samo jednom intervjuu otkrio je da često odlazi na vikend u divljinu, gde njegov najbolji prijatelj ima kuću. Kako kaže, jedino se tamo odmara baš onako kako želi.

Kurir.rs/Moscow times
Foto: EPA

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...