NOVI ŠOK! PRINC FILIP (97) IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, A SAD SNIMLJEN KAKO RADI OVO ZA VOLANOM: Policija mu poslala HITNO upozorenje (FOTO)
Foto: EPA/Neil Hall

NEBEZBEDNA VOŽNJA

NOVI ŠOK! PRINC FILIP (97) IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, A SAD SNIMLJEN KAKO RADI OVO ZA VOLANOM: Policija mu poslala HITNO upozorenje (FOTO)

Planeta -

Princ Filip, 97-godišnji suprug britanske kraljice Elizabete Druge, dobio je policijsko upozorenje pošto je snimljen kako vozi bez sigurnosnog pojasa, samo dva dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu takođe vozeći kola.

Britanski mediji su preneli fotografije na kojima princ Filip vozi automobil "lend rover" u subotu u Norfolku, a kako AP prenosi, izgleda da nije bio vezan dok je putovao javnim putem.

"Znamo za fotografije. Prikladni saveti su upućeni vozaču i ovo je u skladu s našim standardnim reagovanjima kada dobijemo takve fotografije koje prikazuju ovaj tip prekršaja", kazao je portparol britanske policije.

U četvrtak je princ Filip izazvao saobraćajni udesu kada se njegov automobil prevrnuo u sudaru s drugim vozilom.

Princ je iz udesa izašao bez teških povreda, dok su dve žene koje su bile sa devetomesečnom bebom u drugom vozilu pretrpele lakše telesne povrede zbog čega su prevezene u bolnicu, a kasnije i puštene kući.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track