LICEMERNA INSTAGRAM MAMA ZGROZILA DRUŠTVENE MREŽE: Pozirala sa sinčićem (6) i pametovala o roditeljstvu, a onda POKAZALA KAKVA JE ZAISTA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Daily Mail

ZLO BEZDUŠNO

LICEMERNA INSTAGRAM MAMA ZGROZILA DRUŠTVENE MREŽE: Pozirala sa sinčićem (6) i pametovala o roditeljstvu, a onda POKAZALA KAKVA JE ZAISTA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Olga Švecova (31), "Instagram mama" iz Ukrajine koja je postala uticajna na toj društvenoj mreži po slikama sa malim sinom (6) i "mudrim savetima" roditeljima, je još jedan dokaz da su mnogi influenseri na društvenim mrežama lažovi i licemeri.

Brojni korisnici Instagrama u Ukrajini, ali i svetu, ostali su u šoku kad je objavljen snimak nadzorne kamere iz igraonice u tržnom centru u Zaporožju na kom se vidi kako Švecova bezdušno šutira svog šestogodišnjeg sina u naletu besa.

Svedoci su ispričali da je Švecova vrištala na dete da ga mrzi i šutirala ga gde je stigla, uglavnom u leđa. Jedna od radnica iz tržnog centra jedva ju je odvojila od bespomoćnog deteta, a zaposleni su pozvali i policiju, koja se nije pojavila!

Švecova je posle ovog incidenta obrisala svoje naloge na društvenim mrežama, ali je pre toga pokušala da se opravda kroz nekoliko storija, tvrdeći da je i ona poput svake druge majke i da nekada ume da poludi kada njeno dete napravi neku nezgodu. Međutim, to nije bilo dovoljno da ubedi njene pratioce na društvenim mrežama, pa je morala da ugasi svoje naloge.

Švecova se proslavila na Instagramu tako što je često kačila slike sa sinom, najčešće uz komentar da ona najviše vodi računa o njemu pošto je njen muž stalno odsutan od kuće, zbog čega su mnogi prokomentarisali da je očigledno sve na njenom profilu, pa i u životu koji prezentuje na mrežama, čista laž.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: Printscreen Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track