Najnovije vesti

SAMOHRANA MAJKA SINA ODVELA U SMRT: Očajničke vapaje deteta Kolumbijka nije čula, policija bila na korak da IH SPASE pre fatalnog skoka! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Facebook

strašno

SAMOHRANA MAJKA SINA ODVELA U SMRT: Očajničke vapaje deteta Kolumbijka nije čula, policija bila na korak da IH SPASE pre fatalnog skoka! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Samohrana majka Džesi Paola Moreno Kruz (32) skočila je sa 100 metara visine, sa desetogodišnjim sinom Mejom Sebalosom u naručju. Žena se na ovaj očajnički potez odlučila pošto nije više imala svoj dom.

Ubistvo i samoubistvo desilo se na mostu u izgradnji u Tolimi, u zapadnom delu Kolumbije. Nadležne službe, vatrogasci, doktor, psiholog ubeđivali su je sat vremena da to ne čini. Ona je sedela na ivici mosta čvrsto stežući dete u naručju.

 

Kako prenose lokalni mediji, dečak ju je takođe molio da ne skoče sa mosta. Sve argumente, molbe je ignorisala, ubivši i sebe i dete.

Žena je imala finansijske probleme i nedavno je izbačena iz svog doma. Ona i dete postali su beskućnici, jer nije imala dovoljno novca za stanarinu.

 

Gradonačelnik mesta u kom su živeli naveo je da je prvobitna istraga pokazala da su majku opsedali zelenaši. On je naveo da je bilo još slučajeva da su ljudi "zastrašivani, ucenjivani, da im je prećeno smrću" i da je to nešto što se dešava svugde u Kolumbiji.

Na snimku na kom se vide majka i sin kako sede na ivici mosta u jednom trenutku vidi se i, najverovatnije, policajac, kako puzi po putu, da ga majka ne bi videla iza betonskih prepreka.

 

Sve što je on nameravao da uradi došlo je kasno, jer je majka u međuvremenu skočila sa mosta. Kada je skočila sa detetom, radnici hitnih službi su ostali u šoku. Istraga vezana za ove dve smrti je u toku.

 

Kurir.rs/The Sun

Foto: Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...