OVO JE NAJGORA SVEKRVA NA SVETU: Namamila snaju, drogirala je i BRUTALNO ubila, a zlu zaveru skovala je sa JETRVOM (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Twitter

JEZIVO

OVO JE NAJGORA SVEKRVA NA SVETU: Namamila snaju, drogirala je i BRUTALNO ubila, a zlu zaveru skovala je sa JETRVOM (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Surdžit Atval (27) iz Koventrija drogirana je, ubijena i bačena u reku. Ali, ovo nije bio slučajan stravičan napad – on je isplaniran i sproveden od strane onih koji su joj najbliži.

Surdžutin zločin bio je socijalizacija sa ljudima, koje je njena svekrva smatrala sramotom za porodicu.

U novom dokumentarcu "Ubica u mojoj porodici", jetrva Sarbidžit Atval (49) priča kako je njena porodica namamila Surdžit iz Velike Britanije, samo da bi je zadavili i bacili u reku Ravi u decembru 1998. godine.

Surdžit i Sarbidžit bile su udate za dva brata i Sarbidžit se seća dana kada joj je svekrva otkrila svoj zli plan.

"Bila sam šokirana, ali sam mislila da je samo ljuta. Nije bilo šanse da ozbiljno predlaže ubistvo. Mislila sam da će se smiriti, ali Sukdave, Surdžutin muž, samo je sedeo i ćutao", dodala je ona.

Svekrva tiranka i nasilni muž

Surdžit je rođena i odrasla u Koventriju, ali se posle udaje sa šesnaest godina za Sukdavea, preselila u zapadni London.

Ubrzo posle ugovorenog braka je postala očajna zbog svekrvinog terorisanja.

Tokom desetogodišnjeg braka, autoritarni matrijarh ograničio je Surdžt posete porodici i kontrolisao je svaki njen pokret, šta će obući i kako će vaspitavati decu.

Zavera

Sudžit je dvaput tražila razvod. Kada ga je zatražila drugi put, muževljeva porodica ju je namamila na dva venčanja u Indiji, gde ju je ubila.

Dan pošto su Surdžit i Bačan otputovale, Sarbidžit je nazvala policiju i sve im ispričala u govornoj pošti.

Bačan se vratila iz Indije bez snaje. Sa ponosom je izgovorila da je ubijena, ali da će se svi u kući ponašati kao da o tome ništa ne znaju.

Kurir.rs/ Sun

Foto: Printscreen/ Youtube i Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja