OVO SU MONSTRUMI KOJI SU DECU ČUVALI U KAVEZIMA ZA PSE PUNIM IZMETA: Mališane izgladnjivali, a kuća bila puna hrane! Otkriveni jezivi DETALJI! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

ZLO OD RODITELJA

OVO SU MONSTRUMI KOJI SU DECU ČUVALI U KAVEZIMA ZA PSE PUNIM IZMETA: Mališane izgladnjivali, a kuća bila puna hrane! Otkriveni jezivi DETALJI! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Par iz Teksasa uhapšen je nakon što je policija otkrila da su se na monstrouzan način ophodili prema četvoro dece: dvoje su držali neuhranjene u kavezima za pse, a drugo dvoje bili su prekriveni izmetom.

Endru Jozef Fabilja i Pejdž Isabov Harking, oboje stari 24 godine, lišeni su slobode i optuženi su po četiri tačke optužnice za ugrožavanje dece.

Harkinsova je takođe optužena za nanošenje teških povreda Fabilju, zbog čega je policija morala i da reaguje na imanju udaljenom nekoliko kilometara od Fort Vorta.

Kako se navodi, njih dvoje su četvoro dece uzrasta od jedne, tri, četiri i pet godina, držali u neadekvatnim, nehigijenskim i monstrouznim uslovima. Prema rečima šerifa, dva najstarija deteta su bila zaključana u kavezima za ose, dok su mlađa bila neuhranjena i prekrivena fekalijama.

Ono što je najbizarnije u čitavom slučaju ovog zanemarivanja je činjenica da su sva deca bila od Harkingove, kao i to da je kuća bila puna hrane koja je bila pod ključem i prema svim dokazima, nije bila dostupna deci.

"U kući je bilo dovoljno hrane, ali je ona bila zaključana i deca nisu mogla da dođu do nje. Sem toga, bila su i žedna, naši oficiri su ih nahranili i dali su im vode. Svuda okolo je bilo je prljavih odela, dušeka, ćebadi, fekalija, urina, mačaka, čitava kuća je bila apsolutno prljava", izjavio je šerif Lejn Akin, dodajući da se radi o tri dečaka i jednoj devojčici.

Kavezi u kojima su deca bila zaključana nalazili su se unutar kuće, u spavaćoj sobi.

Nesavesna majka i njen partner se nalaze u zatvoru, dok su deca smeštena u hraniteljsku porodicu gde se oporavlaju od trauma.

Kurir.rs/ Foks njuz

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track