GNUSNI ZLOČIN ZBOG KOG JE I SUDIJA PREKRŠIO ZAKON: Otkrio ko je monstrum (16) koji je brutalno SILOVAO I UBIO DEVOJČICU (6) i naneo joj čak 117 povreda! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

jezivo

GNUSNI ZLOČIN ZBOG KOG JE I SUDIJA PREKRŠIO ZAKON: Otkrio ko je monstrum (16) koji je brutalno SILOVAO I UBIO DEVOJČICU (6) i naneo joj čak 117 povreda! (VIDEO)

Planeta -

Aron Kempbel (16), proglašen je krivim za silovanje i ubistvo devojčice Ališe Mekfeil (6). Sudija je prilikom izricanja presude rekao da je ovo jedan od "najstrašnijih, najužasnijih zločina" u njegovoj karijeri.

Aron je oteo Alešu u julu prošle godine iz kuće njene bake i dede na ostrvu But, gde je provodila letnji raspust. Njeno nago telo otkriveno je u obližnjoj šumi, a na njemu je bilo čak 117 povreda.

" Ne mogu rečima da opišen koliko sam skrhana gubitkom moje lepe, srećne, nasmejane devojčice. Drago mi je da je ubica priveden pravdi i da neće moći da nanese bol drugoj porodici kao što je to uradio mojoj", rekla je majka ubijene devojčice Džordžina Lokrejn.

Iako prema škotskom zakonu, identitet osuđenika mlađih od 18 godina ne sme javno da se objavi, posle peticije lista "Skotiš dejli mejl" da se ukine zabrana, sudija je odlučio da je ovaj slučaj od izuzetne težine i da bi javnost trebalo da zna njegov identitet.

"Ne mogu da se setim ni jednog zločina u poslednje vreme koji je izazvao takvo gnušanje", rekao je sudija.

Kempbel tokom suđenja nije pokazao ni trunku kajanja zbog zločina koji je počinio. Mediji ga upoređuju sa "ubicom iz močvare" Ijanom Brejdijem.

Oni takođe dele mnoge iste osobine ličnosti. Kempbelova arogancija i narcisoidnost, i njegova sposobnost da izmisli najodvratnije laži i iskoristi ih u svoju korist, sa krajnjim nepoštovanjem prema šteti koju će izazvati, nalikuje na ponašanje Ijana Brejdija.

Tinejdžer je negirao krivicu i optužio Toni Meklahlan, partnerku Alešinog oca, Roberta, za ubistvo. Tvrdio je da je ona podmetnula DNK dokaze protiv njega i da je on tajno imao seksualni odnos sa njom. Međutim tužilac je odbio njegove tvrdnje kao laži.

Utvrđeno je da postoje indicije da je Kempbel bio poremećen još od ranih godina, sa sklonošću ka okrutnosti. Otkriveno je da je tokom njegovog detinjstva komšijama krao mačke i drao ih žive pre nego što ih je sahranio u dvorištu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen FAcebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track