KRALJICA ELIZABETA JEDNOM FOTOGRAFIJOM UZBURKALA JAVNOST: Fanovi primetili nešto na njenoj ruci  i ozbiljno se zabrinuli za njeno zdravlje! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP

opasno

KRALJICA ELIZABETA JEDNOM FOTOGRAFIJOM UZBURKALA JAVNOST: Fanovi primetili nešto na njenoj ruci i ozbiljno se zabrinuli za njeno zdravlje! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Kraljica Elizabeta je jednom fotografijom izazvala zabrinutost za zdravlje jer se vidi da ima veliku modricu na ruci.

92-godišnja vladarka je bila nasmejana dok se pridružila princezi Ani kako bi juče ugostila jordanskog kralja Abdulaha, kraljicu Raniju i preslonaslednika Huseina.

Ali korisnici na Tviteru su primetili da se leva ruka Njenog Veličanstva činila da je u modricama ili je na neki drugi način povređena dok je pozirala za službene fotografije u Londonu.

"Dama ima 92 godine. U tom dobu, nažalost, svaki mali udarac može da izazove velike modrice. Kraljica prilično dobro izgleda?", kaže jedan od komentatora.

foto: AP

Mesec dana ranije, Kraljica je podvrgnuta hirurškom zahvatu na očima kako bi uklonila katarakt i nosila je naočare za sunce u javnosti kako ne bi morala da otkaže dugo planirane ranije angažmane.

Jordanski kraljevski par je počeo su svoju posetu Velikoj Britaniji na konferenciji o rastu i mogućnostima u Jordanu, čiji je domaćin bio sekretar za međunarodni razvoj Peni Mordont.

Kurir.rs/Daily mail Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track