EVO ZAŠTO SVAKE SUBOTE OKREĆE JEDAN BROJ TELEFONA: Otac mladića koji je bio u MALEZIJSKOM AVIONU zavetovao se da nikada NEĆE ODUSTATI!
Foto: AP 4.3.2017

MISTERIJA

EVO ZAŠTO SVAKE SUBOTE OKREĆE JEDAN BROJ TELEFONA: Otac mladića koji je bio u MALEZIJSKOM AVIONU zavetovao se da nikada NEĆE ODUSTATI!

Planeta -

Svake subote, kineski farmer Li Erjou poziva broj mobilnog telefona svog sina, koji je bio među 239 putnika na letu malezijskog aviona MH 370, koji je nestao pre pet godina.

"Nije me briga šta je na drugom kraju", rekao je 60-godišnji farmer iz ruralnog regiona Handan, u severnoj pokrajini Hebej, opisujući svoj nedeljni ritual.

"Sinu bih uvek rekao i par reči”.

Li Janlin, koji je radio u Maleziji za giganta kineske telekomunikacijske opreme ZTE, imao je 30 godina kada je ušao na let iz Kuala Lumpura za Peking i nestao 8. marta 2014. godine, sa još 153 kineskih građana koji su bili u avionu.

"Moj sin je bio prva osoba u našem selu koja je avionom otišla u inostranstvo", rekao je njegov otac , dok je pregledao album sa sinovim poslednjim fotografijam, a koje su njegovi roditelji skinuli sa društvenih mreža.

Lijeva majka je rekla je da često plače da spava i dijagnostikovana joj je teška depresija.

Napori za lociranje aviona su za sada bili neuspešni.

U januaru 2017. godine, Australija, Kina i Malezija otkazale su dvogodišnju potragu, pošto nisu pronašli tragove aviona.

Drugo, tromesečno traganje, predvođeno američkom istraživačkom firmom "Ocean Infinity," završeno je neuspešno prošlog maja.

Kurir.rs

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track