JEZIVA PORUKA NIGERIJSKOG PROFESORA SA TRAGIČNOG ETIOPSKOG LETA: Tik pred poletanje objavio post u kome citira Bibliju! U februaru preživeo nesreću, bio UBEĐEN DA GA BOG ČUVA! (VIDEO)
Foto: PrintScreen, Facebook

tuga

JEZIVA PORUKA NIGERIJSKOG PROFESORA SA TRAGIČNOG ETIOPSKOG LETA: Tik pred poletanje objavio post u kome citira Bibliju! U februaru preživeo nesreću, bio UBEĐEN DA GA BOG ČUVA! (VIDEO)

Planeta -

Putnik na fatalnom letu Etiopiskog avioprevoznika je izgleda imao predosećaj da će se avion srušiti.

Nigerijski profesor Pije Adesanmi ostavio je tajnu poruku na Fejsbuku do je na aerodromu u Adis Abebi čekoa na poletanje.

Avion koji je krenuo za Nairobi u Keniji, pao je nekoliko minuta nakon poletanja, a u nesreći je poginulo 157 ljudi.

Profesor Adesanmi je postovao citat iz Biblije: "Da se dignem na krilima od zore, i preselim se na kraj mora. I onde će me ruka Tvoja voditi, i držati me desnica Tvoja - Psalam 139: 9-10."

On je bio profesor engleskog jezika na Institutu za afričke studije na Univerzitetu Karleton u Kanadi.

Profesor Adesanmi je bio popularan među studentimai imao je nigerijsko i kanadsko državljanstvo.

To je navelo neke da se zapitaju da li je imao predosećaj da će se nešto dogoditi. jedan od pratilaca je komentarisao: "Počivaj u miru prof. Pius Adesanmi. Ovo je bio njegov poslednji post pre nego što se ukrcao na nesretan let. Verovatno je imao predosećaj smrti zbog psalma koji je objavio. Afrika je izgubila redak dragulj. Počivaj u miru gospodine."

I mnogi drugi su na društvenim medijima istakli njegov konačni post i psalam.

Takođe su naveli da je na svpj rođendan u februaru objavio post u kome se zahvalio ljudima i takođe rekao da je preživeo skoro fatalnu automobilsku nesreću 2018. godine, što ga je navelo da veruje da mu je Bog iz nekog razloga sačuvao život.

Kurir.rs/daily star

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track