Najnovije vesti

OVA MISTERIJA POTRESA NEMAČKU: Porodica se još nada da će naći Rebeku (15), otac teško optužio zeta, evo koji dokaz ga TEŠKO PRITISKA (VIDEO)
Foto: EPA

tuga

OVA MISTERIJA POTRESA NEMAČKU: Porodica se još nada da će naći Rebeku (15), otac teško optužio zeta, evo koji dokaz ga TEŠKO PRITISKA (VIDEO)

Planeta

Istraga o prelepoj petnaestogodišnjoj učenici iz Berlina Rebeki Rojš, koja je nestala 18. februara, i dalje tapka u mestu. Njena porodica ne gubi nadu da će je naći, a istražitelji ostaju pri uverenju da je devojčica ubijena.

Glavni osumnjičeni, Rebekin zet Florijan R. (27) nalazi se u pritvoru i odbija da govori. Samo je rekao da nema veze s Rebekinim nestankom, prenosi austrijski Hojte, pozivajući se na Bild.

 

Međutim, i dalje je nejasno šta je Florijan R. radio tog jutra kada je Rebeka nestala. Kamera je u 10.45 na autoputu A12, prema Frankfurtu, snimila porodični “reno tvingo” boje maline. Kako izveštava Bild, Florijan je bio na putu u Poljsku, "zbog dila u vezi s drogom".

 

Rebekin otac Bernd Rojš (55) ovo je navodno izjavio za taj list. Nije poznato da li je osumnjičeni nameravao da kupi, ili proda drogu.

U prtljažniku automobila, kojim je krenuo na dan Rebekinog nestanka, nađena je njena kosa, što je za sada gladni dokaz protiv Florijana.

 

Podsetimo, devojčica iz Berlina nestala je pre tri nedelje i pitanje šta se desilo sa njom za sada je jedna od najvećih misterija novije nemačke kriminalistike, prenose nemački mediji. Policija je uz pomoć pasa tragača pretražila Brandeburšku šumu, ali potraga nije dala rezultate. Očigledno je da su istražitelji dospeli u ćorskokak ovog misterioznog slučaja i da moraju da razmotre kako će nastaviti dalje.

O novim koracima odlučiće treća komisija za ubistvo. Za optužnicu za ubistvo nije nužno pronaći telo, kažu stručnjaci, ali u tom slučaju istražitelji moraju da pronađu dovoljno jake dokaze.

 

Kurir.rs/heute.de/bild.de
Foto:EPA

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...