MAJKA JE ČULA LAVEŽ I ZALEDILA SE OD STRAHA: Pitbul je zario zube u BEBINU PELENU, a razlog će vas ostaviti BEZ DAHA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

SPASILAC

MAJKA JE ČULA LAVEŽ I ZALEDILA SE OD STRAHA: Pitbul je zario zube u BEBINU PELENU, a razlog će vas ostaviti BEZ DAHA! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Čuvanje psa uz malu bespomoćnu bebu je situacija koja može izazvati zabrinutost kod nekih ljudi, posebno kada su u pitanju određene rase pasa sa reputacijom da su "agresivne". Verovatno su na vrhu ove kategorije pitbulovi jer se često smatraju nepredvidljivim i ponekad opasnim.

Ali jedna majka iz Kalifornije ima na mnogo čemu da zahvali svom ljubimcu jer je spasao život njoj i njenoj bebi.

Latana Čai, nedavno je umalo pogođena strašnom tragedijom kada je bila sama kod kuće sa svojom sedmomesečnom ćerkicom Masilom i porodičnim psom Sašom, koja ima osam meseci.

Oko ponoći 3. juna majka je iznenada začula Sašu kako glasno laje i grebe po vratima. Primetila je da je lavež posebno intenzian i odmah se uznemirlia. Znala je da nešto nije u redu.

Latana Čai kaže da su beba Masila i pas Saša rođeni u samo nekoliko dana razmaka i provode svaki trenutak zajedno, deleći krevet, pa čak i kadu.

foto: Printscreen/ Youtube

"Čula sam glasan prasak i zapitala sam se šta se dešava? Čula sam Sašu kako zavija i stalno je skakala na vrata. Čim sam došla do vrata, ona je ušla i počela da laje”, rekala je Latana.

Otvorila je vrata kako bi videla na šta je pas lajao spolja i odmah ugledala crni dim i plamen koji izlazi iz susedne kuće. Vatra se brzo proširila i na njenu kuću.

foto: Printscreen/ Youtube

Latana je potrčala gore po ćerkicu, ali je sa strahopoštovanjem gledala kako je pas izvlačio bebu brzo, ali nežno i to tako što je zario zube u njenu pelenu i izvukao je iz opasnosti.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track