Najnovije vesti

NOVOPEČENI MILIONER OTKRIO PLANOVE: Britanac osvojio 82 miliona evra i odmah smislio kako će ih potrošiti! EVO GDE SU TU VINO I ŽENE (VIDEO)
Foto: Screenshot

sreća

NOVOPEČENI MILIONER OTKRIO PLANOVE: Britanac osvojio 82 miliona evra i odmah smislio kako će ih potrošiti! EVO GDE SU TU VINO I ŽENE (VIDEO)

Planeta

Prva stvar koju je 58-godišnji Ejd Gudčajld uradio nakon što je na lutriji osvojio 82 miliona evra bilo je da da otkaz u fabrici metala u kojoj je radio 24 godine.

Gudčajld, koji je novac osvojio na međunarodnoj lutriji Euromilion, na konferenciji za medije rekao je da sada planira da kupi kuću sa bazenom i da putuje po svetu.

Međutim, čim je otkrio da je dobitnik Dejli staru je izjavio da će sve "potrošiti na vino i žene"

Gudčajld nije oženjen, ali misli da će ženama možda postati privlačniji zbog debelog novčanika. On iza sebe ima dva braka a njegone bivše rupsruge su razločizo doživele njegov dobitak. Prva Ketrin Berkli je srežna zbog njega dok sruga Suzana ne želi ni peni od njegovog dobitka.

Loto tiket je kupio u lokalnoj radnji na Ledburi Roudu u engleskom gradu Hirfordu. Iako je mislio da će sumu deliti sa više dobitnika, Gudčajld je zapravo jedan od 15 dobitnika ovako visokog iznosa u istoriji lutrije.

Kaže da nije mogao da veruje da je baš on izvučen, pa je nekoliko puta proveravao telefon nakon što mu je porukom stiglo obaveštenje.

"Video sam da je iznos 82 miliona evra... i onda sam shvatio da sam ga ja dobio! Onda sam pozvao roditelje da im kažem. "Nisu mogli da veruju, zapravo mislim da još uvek nisu u potpunosti svesni", kaže Gudčajld.

Novopečeni milioner sanja da obiđe piramide i Veliki kanjon. "Nisam od onih koji će reći da ih novac neće promeniti. Naravno da hoće! Više neću da radim. Planiram da kupim kuću sa bazenom i đakuzijem. Roditelji ne moraju više da brinu za mene", kaže on.

Kurir.rs/BBC

Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...