ONA MORA UMRETI, U NJOJ JE ĐAVO: Bacila sa balkona ćerkicu (5) komšinice jer je pomešala sa ČUDOVIŠTEM iz popularnog filma! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter

UDARALA JE ČEKIĆEM

ONA MORA UMRETI, U NJOJ JE ĐAVO: Bacila sa balkona ćerkicu (5) komšinice jer je pomešala sa ČUDOVIŠTEM iz popularnog filma! (VIDEO)

Planeta -

Jedna Ruskinja je osuđena na devet godina zatvora zbog pokušaja ubistva petogodišnje ćerke svoje komšinice pošto je dete zamenila za negativca iz filma Gospodar prstenova.

Galina Kobzeva (69) osuđena je za pokušaj ubistva Nađe Šustove koju je najpre napala nožem i čekićem, a potom je bacila sa balkona trećeg sprata. Kobzeva će morati i da plati 8.350 funti "moralne štete“ svojoj žrtvi.

Dete je bilo blizu smrti i preživelo je čudom. Nađa je bila u bolnici četiri meseca nakon što je pretrpela višestruke povrede glave i tela i frakture.

Devojčica je kasnije ispričala kako je vrištala i tražila pomoć dok ju je tukla i bola - ali niko nije došao.

Kobzeva je čuvala dete u njenom stanu kada je izvela strašan napad. Prolaznica je videla da je Kobzeva bacila dete sa balkona - a onda ju je spasla sa kolovoza i pozvala hitnu pomoć.

Rekla je da je penzionerka sa balkona vrištala: "Ne diraj je! Ona mora umreti! U njoj je demon, đavo!"

U sudnici je Kobzeva rekla sudiji da je pila pivo i uzimala lekove u isto vreme kad je napala dete.

Otišla je da proveri Nađu koja je gledala televiziju i "odednom je videla Goluma iz Gospodara Prstenova" koji je "zurio" u nju "glasno se smejući".

Izašla je iz sobe u strahu od obmane, popila još koje pivo, a onda se vratila i "ponovo je videla čudovište iz sage britanskog pisca".

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track