Najnovije vesti

SAMO GA JEDAN DAN NIJE SAČEKALA ISPRED ŠKOLE I SADA JE MRTAV: Majka izbodenog dečaka (7) u Bazelu otkrila važnu stvar o UBICI! (VIDEO)
Foto: Screenshot

tuga

SAMO GA JEDAN DAN NIJE SAČEKALA ISPRED ŠKOLE I SADA JE MRTAV: Majka izbodenog dečaka (7) u Bazelu otkrila važnu stvar o UBICI! (VIDEO)

Planeta

Majka dečaka Mergima L. (7) sa Kosova i Metohije koga je u Bazelu na povratku škole ubila penzionerka, kobnog dana nije mogla da ga sačeka jer joj je drugo dete bilo bolesno.

Dečak se vraćao kući iz škole "Gothelf" kada ga je, 200 metara od školskog dvorišta, nožem napala starica. Nakon višestrukih uboda, dete se onesvestilo i palo na pločnik.

Lokalni list Basler Cajtung prenosi izjave svedoka koji su rekli da je dete ubodeno u vrat i da je nakon napada leželo u lokvi krvi na trotoaru. Isti medij navodi da su nekoliko minuta nakon hitne službe na lice mesta došli vatrogasci koji su odmah oprali krv sa trotoara, a da je policija odmah krenula od vrata do vrata.

Majka mališana obaveštena je o zločinu tek nakon nekoliko sati.

"Jako sam loše, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Našeg dečaka nema! Uzela mi je najlepši cvet!", rekla je majka.

foto: Prinstscreen/ Facebook

Činjenica da ne znaju motiv sivirepog ubistva posebno teško pada porodici.

"Ne poznajem počiniteljku. Nikad je nisam videla i ne znam zašto je ubila mog sina. Šta može da bude razlog za takav čin? Uništila nam je živote", priča majka.

Fatima L. je poslednjih nekoliko dana bila u bolnici. Sina je poslednji put videla pre dva dana, kada ju je posetio.

"Stajao mi je kraj postelje, bio je tako srećan", priseća se.

Kurir.rs/Blick.ch

Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...