Najnovije vesti

BREGZIT ME SMARA, PREBACITE NA CRTAĆE: Pobegla da bi se udala za teroristu, sahranila TROJE dece i nastavlja da šokira iz kampa u Siriji! Šamima Begum navlači bes Britanaca!
Foto: YouTube prtscr / The Telegraph

menja kanale

BREGZIT ME SMARA, PREBACITE NA CRTAĆE: Pobegla da bi se udala za teroristu, sahranila TROJE dece i nastavlja da šokira iz kampa u Siriji! Šamima Begum navlači bes Britanaca!

Planeta

Šamima Begum, tinejdžerka poznata po tome što je pobegla iz zemlje da bi se pridružila Islamskoj državi, a po njenom slomu molila da se vrati u Veliku Britaniju, očigledno svoje dane u kampu u Siriji uglavnom provodi ispred televizora jer se požalila da joj je dosadio Bregzit kao glavna tema.

Razumljivo je da devojku od 19 godina, koja se udala za teroristu i rodila mu troje dece, ne zanima mnogo politika, ali njena izjava da Bregzit dominira na svim TV programima i da joj je to dosadno, samo je potvrdila stav mnogih Britanaca da je opravdano što joj je oduzeto britansko državljanstvo.

"Bregzit - pa to traje i traje bez kraja. To mi je toliko dosadno da sam zamolila sestre iz kampa da promene kanal na crtaće samo da više ne slušam o tome" rekla je Šamima.

foto: YouTube prtscr / BBC News

Dok je drama oko izlaska Britanije iz EU pitanje koje trese ne samo ovu zemlju već i čitavu Evropu, a mnogi strahuju od ekonomskog potresa i drugih posledica Bregzita, Šamimin komentar na ovu temu je razbesneo mnoge Britance koji strahuju za svoju budućnost. 

Ova nevesta džihada je ranije rekla da joj je "mozak ispran" kalifatom, i da je malo toga znala o islamu kada je rešila da pobegne od kuće i ode u Siriju.

"Od napuštanja Baguza, zažalila sam zbog svake moje odluke i svega što sam uradila. Kajem se i što sam rodila decu u kalifatu" rekla je Šamima.

Odbegla tinejdžerka je pronađena u kampu u Siriji u kojem su zbrinute izbeglice iz Baguza, poslednjeg džihadističkog uporišta, u poodmakloj trudnoći. Kada se porodila, molila je britanske vlasti da joj dozvole povratak kući u strahu da joj dete neće preživeti u tamošnjim uslovima. Nažalost, kao i prethodno dvoje dece, umrlo joj je i treće dete koje je dobila sa teroristom iz Holandije.

Kurir.rs / Express.co.uk

Foto: YouTube prtscr / The Telegraph

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...