POSLUŠAO SVEKRVU PA ZAGLAVIO BAJBOK: Kinez zbog sujeverja uradio nešto pre leta, da ga nisu sprečili SVI BI IZGINULI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ludak

POSLUŠAO SVEKRVU PA ZAGLAVIO BAJBOK: Kinez zbog sujeverja uradio nešto pre leta, da ga nisu sprečili SVI BI IZGINULI! (VIDEO)

Planeta -

Praznoverni Kinez je uhapšen pre četiri dana nakon što je zamalo ubacio kovanice u motor aviona u koji se ukrcavao sa suprugom i detetom.

Muškarac poznat samo kao Sia (30) verovao je da će mu to doneti sreću na letu, ali umesto toga je završio iza rešetaka jer je ugrozio bezbednost putnika, piše Metro.

Muškarac se ukrcao u avion aviokompanije Hainan u gradu Urumki na severozapadu Kine. Na snimku nadzorne kamere vidi se kako ulazi pre supruge i ćerke u avion, ali zaustavio se pre vrata kabine kada je video rupu na mostu pa je unutra bacio nešto nalik na kovanice.

Obezbeđenje je odmah zaustavilo ukrcavanje pa su priveli 30-godišnjaka zbog ugrožavanja bezbednosti putnika. Sia je kasnije objasnio kako je njegova četveromesečna ćerka prvi puta letela avionom pa mu je svekrva rekla da treba da baci kovanice za sreću.

Muškarac je u zatvoru proveo 10 dana, a supruga je nastavila let sama s ćerkom. Zaposleni na aerodromu pretražili su tlo ispod aviona pa su na kraju pronašli tri kovanice u blizini motora aviona. Let je zbog nepromišljenog postupka kasnio 40 minuta.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track