Najnovije vesti

NOVA TEORIJA ZAVERE!  Na isti način je zapaljena katedrala Notr Dam kao srpska crkva u Njujorku! Lučić otkriva ko stoji iza toga (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen, AP/Francois Mori, Stefan Jokić

analiza publiciste

NOVA TEORIJA ZAVERE! Na isti način je zapaljena katedrala Notr Dam kao srpska crkva u Njujorku! Lučić otkriva ko stoji iza toga (VIDEO)

Planeta
15:45h

Pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u Njujorku i džamiju Al Aksa zapalio "onaj ko vlada svetom".

"Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrejavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dve religije, a treća će se smeškati", rekao je Lučić.

On je rekao da se sada zna da iza "Islamske armije" stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA...

"Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane... pa vladari iz senke! Uvek ti vladari iz senke stoje iza terorističih akcija", rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.

On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u Njujorku i Notr Dama.

"Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u Njujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorelo...", rekao je on u emisiji "Intervju" medijske kuće Centar.

(Kurir.rs/Foto: Twitter/Printscreen, AP/Francois Mori, Stefan Jokić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...