TEORETIČARI ZAVERA PONOVO U AKCIJI: Ovo nije Melanija, zamenili su je! Pogledajte njen nos i kosu, to nije ona! (FOTO, VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

PRVA DAMA IMA DVOJNICU

TEORETIČARI ZAVERA PONOVO U AKCIJI: Ovo nije Melanija, zamenili su je! Pogledajte njen nos i kosu, to nije ona! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Melanija Tramp je u žiži javnosti otkad je postala prva dama SAD.

Već nekoliko puta se na internetu pojavljivala teorija zavere da supruga predsednika Donalda Trampa ima dvojnicu koja je menja na određenim javnim događajima.

Ovoga puta, pažnju je privukao snimak u kome se Tramp obraćao novinarima, a Melanija je stajala sa strane.

Jedva se pomerala, nije pravila nikakve grimase, pa je ličila na robota.

"Ko je ovo, to nije Melanija?", "Ne zanimaju me teorije zavere, ali zaista verujem da je Melanija ubijena i zamenjena dublerkom", "Ovo je zaista čudno", bili su samo neki od komentara.

"Melanija ima negovanu kosu bogatašice, a ova žena, iako ima lepu kosu, ne izgleda kao da je potrošila dosta novca na frizuru. Melanija ima veoma specifičan tanak nos, a na ovom snimku to nije slučaj. Sad i ja verujem u teorije zavere", napisala je jedna tviterašica.

Ovo nije prvi put da se na društvenim mrežama pojavljuju šaljivi predlozi kako Melanija, u želji da izbegne pojedine događaje, angažuje dvojnicu da je zameni.

Često se ističe kako njena "dvojnica" nema isti nos ili na neki drugi način izgleda potpuno drugačije od Melanije.

Kurir.rs Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track