CIA OTVORILA PROFIL NA INSTAGRAMU, A ONDA SU SVI POČELI DA JE PRATE: Za 24 sata skupili 26.400 pratilaca, ali oni NE PRATE NIKOGA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

društvene mreže

CIA OTVORILA PROFIL NA INSTAGRAMU, A ONDA SU SVI POČELI DA JE PRATE: Za 24 sata skupili 26.400 pratilaca, ali oni NE PRATE NIKOGA! (FOTO)

Planeta -

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) otvorila je profil na duštvenoj mreži Instagram.

Profil je otvoren i verifikovan u četvrtak, a prva fotografija objavljena na profilu prikazuje radni sto jednog od zaposlenih na kome se vide perika, sat, pečat, papiri i knjige.

Za samo 24 časa CIA ima 26.400 pratilaca, ali ona još nikoga ne prati na ovoj društvenoj mreži. Osim na Instagramu, CIA ima profile i na Tviteru i Fejsbuku. Sajt Verdž (The Verge) podseća da je direktorka CIA Đina Haspel prošle nedelje rekla da agencija namerava da gradi svoje prisustvo na Instagramu.

I spy with my little eye...

A post shared by Central Intelligence Agency (@cia) on

Portparolka CIA Čelzi Robinson izjavila je da je priključivanje Instagramu još jedan način na koji se dele priče i regrutuju mladi talentovani Amerikanci da rade za agenciju.

"Ovaj profil će omogućiti uvid u agenciju, ali ne možemo obećati selfije s tajnih lokacija. Radujemo se što ćemo rasplamsati radoznalost korisnika Instagrama i globalnoj misiji CIA", izjavila je Robinson.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja