Najnovije vesti

NEZAPOSLENI SU, CEO DAN SEDE NA KLUPI, A SAD SU DOBILI 4 MILIONA FUNTI NA LUTRIJI: Već proslavili, ali onda nisu mogli da podignu dobitak jer se saznalo za njihovu prošlost!
Foto: Youtube/Printscreen

spremni da idu i na sud

NEZAPOSLENI SU, CEO DAN SEDE NA KLUPI, A SAD SU DOBILI 4 MILIONA FUNTI NA LUTRIJI: Već proslavili, ali onda nisu mogli da podignu dobitak jer se saznalo za njihovu prošlost!

Planeta

Dva Britanca, Mark Gudram (36) i Džon Ros Votson (31) ne mogu da podignu dobitak koji su osvojili na lutriji, čak 4 miliona funti, zato što su prethodno osuđivani, pa organizatori igre na sreću smatraju da su oni tiket platili ukradenom karticom.

"Trebalo bi da živimo kao milioneri, tužićemo lutriju", rekla su dva prijatelja iz Londona.

Inače, obojica su nezaposleni i dane provode u parku, pijući pivo na klupi.

"Imamo dobitnu srećku, gde je naš novac? Mi znamo svoj prava. Lutrija nas navlači, verovatno jer su saznali za našu prošlost i da smo bili u zatvoru.

Moraju da nam plate! Sada bi trebalo da smo u Las Vegasu, a ne na ovoj staroj klupi", ogorčeno je rekao Votson koji je s Gudramom već i proslavio dobitak, pre nego što ih je dočekao 'hladan tuš'.

Gudram kaže da mu je svaki dan fešta otkad je izašao iz zatvora.

ipak, lutrija je zaključila da je dobitna srećka kupljena debitnom karticom koja se izdaje isključivo vlasnicima bankovnih računa. Nijedan od njih nema bankovni račun, a priču o tome kako su kupili srećku menjali su već nekoliko puta.

Prema poslednjoj verziji, prijatelju su dali deset funti kako bi im svojom karticom kupio srećku. Međutim, njegovo puno ime ili podatke odbijaju da otkriju jer je prijatelj, kažu, izrazio želju da ostane anoniman.

Gudram ima 22 osuđujuće presude za 45 kriminalnih dela, a iz zatvora je izašao samo nekoliko dana pre "dobitka". On se i dalje nada da će mu novac biti isplaćen, a ako se to ne dogodi, spremni su da idu sve do vrhovnog suda.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...