DEVOJKE ISPROVOCIRALE STARIJU ŽENU U INDIJI: Ona im održala predavanje zašto im se smeši SILOVANJE! (VIDEO)
Foto: Screenshot

sramota

DEVOJKE ISPROVOCIRALE STARIJU ŽENU U INDIJI: Ona im održala predavanje zašto im se smeši SILOVANJE! (VIDEO)

Planeta -

Jedna Indijka je na mrežama podelila bizarni incident, gde su se ona i njeni prijatelji suočili sa maltretiranjem u restoranu u gradu nedaleko od Delhija.

Ali ovaj put, krivac nije bio muškarac već sredovečna dama koja je izrazila svoje mišljenje da devojke treba silovati zbog nošenja kratkih haljina u Indiji. Galf Tudej je razgovarao sa Šivani Guptom, stanovnicom Gurgaona koja se složila da podeli detalje tog užasnog incidenta.

Šivani je postavila video snimak sukoba na Fejsbuku. "Danas, moje prijatelje i mene maltretirala je jedna žena u restoranu za mene u kratkoj haljini. Ova sredovečna žena koju ćete videti na video snimku obratila se sedmorici muškaraca u restoranu da nas siluju jer je osećala da smo zaslužili to što nosimo kratku odeću i ne tražimo njeno mišljenje".

U videu se Šivani može čuti kako kritikuje ženu u robnoj kući.

Video na Fejsbuku dobio je preko 29.000 lajkova, a bio je podeljen preko 32.000 puta.

Silovanje je četvrti najčešći zločin protiv žena u Indiji.

Nakon groznog silovanja mlade žene 2012. godine, Indija je ubrzala rad sudova i uvela stroži zakon o silovanju koji je uključivao smrtnu kaznu. Međutim, statistika o kriminalu ukazuje da su seksualni napadi na žene porasli, a ne pali od tada.

Kurir.rs/Gulf Today Foto: Screesnhot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track