Najnovije vesti

DVE PORODICE ZBRISANE U AVIONSKOJ NESREĆI: Dvojica naftnih magnata povela su decu i žene na boks meč u Las Vegas, ovo je njihov poslednji snimak pred kobni let! (VIDEO, FOTO)
Foto: printscreen YT/Instagram

tragedija u meksiku

DVE PORODICE ZBRISANE U AVIONSKOJ NESREĆI: Dvojica naftnih magnata povela su decu i žene na boks meč u Las Vegas, ovo je njihov poslednji snimak pred kobni let! (VIDEO, FOTO)

Planeta

Trinaest osoba poginulo je u padu privatnog aviona u nedelju oko 17 sati zbog loših vremenskih uslova. Avion se srušio dva sata posle poletanja sa aerodroma Mekkaren u Las Vegasu na letu za Monterej u Meksiku

Ostaci mlaznjaka pronađeni su u planinskom području na severu Meksika, a otkriven je i identitet  žrtava koje su vraćale sa subotnjeg bokserskog meča između Saula 'Kanele' Alvareza i Daniela Džejkobsa u Las Vegasu.

Svi nastradali putnici i tri člana posade su meksički državljani. Stradala su dvojica meksičkih naftnih magnata i njihove porodice. Iz meksičke naftne kompanije

1 / 7 Foto: printscreen YT/Instagram

Tajfin ofšor izjavili su kako su da su među poginulima dva njihova direktora Luis Oktavio Rejes Domingez (54) i Ramon Amauri Vela (57) i članovi njihovih porodica.

Meksički mediji preneli su fotografije članova porodice Luisa Domingeza iz Las Vegasa sa društvenih mreža. Među poginulima su njegova supruga

Lojda Liliena Luna Larosa (49) i njoihova deca Hade Paola Rejes Luna (26), Guljermo Oktavio Rejes Luna (23) i Alehandrina Rejes Luna (19).

Prema izveštajima, u avionu koji nikada nije stigao u Monterej bili su i Marta Isabel Garsia Lagunes (43) Geri Amauri Vela Garsia (19), Manuel Alehandro Sepulveda Gonzalez (25) i Monika Leticia Salinas Trevino (22).

Među stradalima su i članovi posade, piloti Huan Hose Aguilar Talavera (45) i Luis Ovidio Gonzalez Flores (29) i stjuardesa Adriana Monserat Mehia Sančez (29).

"Užasnut sam nesrećom aviona koji se vraćao iz Vegasa. Zahvalan sam za podršku svih ljudi koji su putovali da bi videli ovaj meč. Moliću za porodicu preminulih", napisao je kad je čuo za pad aviona bokser Alvarez na čijem meču su bili nastradali Meksikanci.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...