TRAGIČAN KRAJ TRANSRODNE DOBITNICE LOTOA: Melisa preminula posle srčanog udara, a žena koja je osvojila 4 miliona funti je imala BRUTALNU PORUKU ZA SVOJU DECU (VIDEO)
Foto: Screenshot

tuga

TRAGIČAN KRAJ TRANSRODNE DOBITNICE LOTOA: Melisa preminula posle srčanog udara, a žena koja je osvojila 4 miliona funti je imala BRUTALNU PORUKU ZA SVOJU DECU (VIDEO)

Planeta -

Melisa Ede (58), transrodni vozač taksija iz Velike Britanije koja je osvojila džekpot od 4 miliona funti preminula je u ponedeljak, javljaju britanski mediji.

Nakon osvajanja dobitka dala je otkaz u kompaniji u kojoj je po 16 sati na dan vozila taksi i to 25 godina. Bila je toliko siromašna da je bilo dana u kojima je pojela samo ovsene pahuljice. Zbog njene transrodnosti bila je napadnuta četiri puta, a četiri godine borila se kako bi obavila operaciju promene pola.

"Uveravali su me da nikada neću imati uspešan život kao žena ali uverila sam ih u suprotno. Vreme je za osvetu", govorila je prošle godine Melisa koja se prijavila i na britanski šou za talente . Osvojenim novcem kupila je kuću sa šest spavaćih soba i bazenom za svoju verenicu Rakel Nejson i njenih maloletnih petoro dece.

Zbog sumnje na srčani udar primljena je u ponedjeljak u bolnicu. Lekari su uskoro konstatovali smrt. Iza sebe je ostavila neutešnu verenicu. Biološkoj deci, koja danas imaju 20, 30, 31 i 40 godina nije ostavila ništa.

"Teška je to pozicija i odluka. Znam da decu treba bezuslovno voleti, ali bilo ko ko može samo tako nekoga 'odseći' iz svog života, zašto bi ponovno bili deo mog sada kada imam novac? Mogli su mi se obratiti i vratiti bilo kada u poslednjih 14 godina. Još uvek ih volim, ali ne želim od njih lažnu ljubav jer nisu bili uz mene kada mi je bilo teško", rekla je prošle godine Melisa.

Naime, Melisina deca nikad nisu prihvatila njenu promenu pola i odabir partnerke.

Kurir.rs/24 sata.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track