ŽENIN SMS GA OTERAO U ZATVOR: Britanski diler zapostavio suprugu, poslla mu poruku i to je policiji bio dovoljan dokaz!
Foto: Printscreen, Profimedia

pao

ŽENIN SMS GA OTERAO U ZATVOR: Britanski diler zapostavio suprugu, poslla mu poruku i to je policiji bio dovoljan dokaz!

Planeta -

Darius Saidi-Bidokti hteo je da prodaje puno droge u Liverpoolu, ali mu je policija brzo stala na kraj. Dokaz protiv njega bile su SMS poruke njegove besne supruge Kler.

U porukama je spominjala drogu i mesta u kući gde je sakrio. Osim toga, ona je često pisala svom mužu da mu je “bitnija droga i od vlastite supruge” kao i da “do petka premesti drogu iz dnevnog boravka drugdje”. Budući da je policija hakirala Dariusov mobilni jer ga još ranije sumnjiči za sumnjive poslove, poruke su im poslužile kao idealan dokaz da je 33-godišnjak upleten u raspačavanje droge u engleskom gradu.

Prošle nedelje Darius je osuđen na šest godina i šest meseci zatvora jer je bio jedan od “glavnih mozgova” u “operaciji” povezanoj s preprodajom droge, a njegova 30-godišnja supruga priznala je da je mužu dozvolila da koristi njene poslovne račune za pranje novca kroz ilegalne poslove.

Par je trenutno u fazi razvoda, a Kler tvrdi da je znala da njezin muž “petlja” s prodajom trave, međutim, tvrdi, nije znala koliko je duboko u tome i da je otišao predaleko. Darius i njegovi saradnici iz bande zajedno su osuđeni na 30 godina zatvora.

“Trava ti je prva, a ja uvek druga”, napisala mu je žena u jednoj poruci.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track