MELANIJINA SARADNICA SADA ŠTITI TRAMPA OD NOVINARA: Prva dama SAD otkrila ko je novi sekretar za štampu Bele kuće (VIDEO)
Foto: AP

Stefani Grišam

MELANIJINA SARADNICA SADA ŠTITI TRAMPA OD NOVINARA: Prva dama SAD otkrila ko je novi sekretar za štampu Bele kuće (VIDEO)

Planeta -

Stefani Grišam zamenit će Saru Sanders kao sekretara za medije Bele kuće, objavila je prva dama Melanija Tramp.

"[Predsednik] i ne možemo da zamislimo bolju osobu koja bi služila administraciji i našoj zemlji", rekla je prva dama u utorak.

Grišamova je ranije radila kao direktorka komunikacija za prvu damu a bila je angažovana je i na kampanji predsednika Trampa za 2016. godinu.

Bivša sekretarka Sara Sanders Vašington će zameniti rodnim Arkanzasom, ali šta će raditi nije poznato, jedno je sigurno - i dalje će biti "Trampova devojka".

"Nastaviću da budem jedna od najglasnijih i najodanijih pobornica predsednika i njegove agende. Znam da će on imati još šest neverovatnih godina", najavila je Sara Sanders.

Takva, odana po svaku cenu, bila je otkad je prvi put stala za govornicu u Beloj kući, a nakon što je njen šef Šon Spajser otišao s te pozicije. Iza nje će ostati kontroverzna ostavština - činjenica da rekordna 94 dana nije održala konferenciju za novinare (jer je Tramp odlučio da komunicira sa novinarima sam) te da je otvoreno i nebrojena puta lagala za njega. Suprotno prirodi njene funkcije, njena publika, tvrde kritičari, nije bila američka javnost i ostatak sveta, nego samo jedna jedina osoba - sam predsednik Tramp.

Kurir.rs/Washingron Examiner

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track