Najnovije vesti

OSOBLJE BEŽI OD NEPODNOŠLJIVE MEGAN: Niko ne može da izdrži sa suprugom princa Harija, već tri asistentkinje je napustile, panična potraga za dadiljom koja bi čuvala malog Arčija! (VIDEO)
Foto: EPA

BRITANASKI DVOR U PROBLEMU

OSOBLJE BEŽI OD NEPODNOŠLJIVE MEGAN: Niko ne može da izdrži sa suprugom princa Harija, već tri asistentkinje je napustile, panična potraga za dadiljom koja bi čuvala malog Arčija! (VIDEO)

Planeta

Otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija, Megan Markl je oterala nekoliko asistentkinja, a sada je na red došla potraga za dadiljom za malog Arčieja, sina kog je rodila maja ove godine.

"Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja deteta. Oni izabiru samo ono što smatraju ispravnim", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

Samanta Coen (50) koja je 17 godina uživala puno poverenje kraljice Elizabete II. Ona je Meghan uvodila ubrzano u protokole svakodnevnice kraljevske porodice, dala je otkaz u novembru. Međutim, šuškalo se da je Samanta mogla sa kraljicom da izađe na kraj, ali ne i sa Megan pa je dala otkaz u novembru. Ubrzo posle venčanja Megan je otpustila i svoju asistentkinju Melisu Touabti (39) koja joj je pomagala u organizaciji svečanosti.

" Imala je veliku ulogu u kraljevskom venčanju. Pomagala je Meghan u svemu i nedostajaće nam", rekao je član osoblja za britanske medije.

U martu ove godine, Ejmi Pikeral, poslednja lična asistentkinja vojvotkinje od Suseksa takođe je dala otkaz.

 

"Sad je već svima jasno da je sa Megan užasno sarađivati. Čudi me što se iko javio za čuvanje malenog Arčija. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi", neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

Za sada, Arčija, 'klupko sreće', kako ga zove Hari čuva dadilja koja je rodom Britanka. U početku ga je čuvala samo noću, kako bi roditelji bezbrižno spavali.
Hari i Megan ne žele da žure ili reskiraju i ne žele da donesu pogrešnu odluku. To je lična stvar i sve može da se promeni jer zavisi od potreba bebe i roditelja - istakao je izvor blizak paru.

 

Dadilja nije zaposlena za stalno i ne radi vikendima. Ove jeseni kraljevski par planira turneju Južnom Afrikom, a s njima će putovati i dadilja kako bi pomogla s Arčijem.
 

Kurir.rs/Večernj8i.hr

 Foto EPA

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...