Najnovije vesti

DOK JE NA TV PRATILA SVADBU DAJANE I ČARLSA, BABA VANGI POZLILO: Proročica posle jezive vizije izgovorila OVO VENČANJE ĆE JE UBITI, a onda pala u nesvest! (VIDEO)
Foto: printscreen

da je živa ledi di bi slavila 58. rođendan

DOK JE NA TV PRATILA SVADBU DAJANE I ČARLSA, BABA VANGI POZLILO: Proročica posle jezive vizije izgovorila OVO VENČANJE ĆE JE UBITI, a onda pala u nesvest! (VIDEO)

Planeta
07:57h

Princeza Dajana, da je živa, danas bi slavila 58. rođendan. Nepunih mesec dana posle svog 19. rođendana (29. jula 1981. godine) Dajana se udala za princa Čarlsa u Katedrali svetog Pavla u Londonu.

Spektakularno venčanje prenosile su televizije širom sveta. Neverovatnih 750 miliona ljudi u 74 zemlje pratilo je televizijski prenos senzacionalne ceremonije, venčanja decenije između Dajane Spenser i Čarlsa, princa od Velsa.

Hiljadama kilometara dalje, bugarska proročica imala je jezivu viziju.

"Ovo će venčanje ubiti devojku", rekla je kratko, a onda joj je pozlilo i pala u nesvest. 

Tokom ceremonije venčanja Ćarls i Dajana su bili nervozni, zbog čega su oboje pogrešili dok su izgovarali bračne zavete. Mnogi su tada to smatrali lošim znakom i tvrdili da tako započet brak nema svetlu budućnost, i, kako se pokazalo, bili su u pravu, kao i baba Vanga.

"Dve nedelje su se Čarls i Dajana ponašali kao da su začarani. Prvi put otkako radim za princa, nisam morao ujutro da ga budi", svedočio je Čarlov sobar

A onda... poput kule od karata sve je počelo da se urušava.

Dajana je uvek i na svakom koraku bila pod intenzivnom prismotrom gomile novinara i foto-reportera. Fotografije princeze na tržištu tabloida svaki dan rušile su rekorde. Vredele su bogatstvo. Pogotovo nakon razvoda od Čarlasa zbog prevara, iščezle ljubavi, nepoštovanja – odnos iz bajke pretvorio se u pravu noćnu moru.

Princ Čarls je ubrzo nakon venčanja nastavio vezu s bivšom ljubavi Kamilom Parker, s kojom se posle Dajanine smrti i oženio. Čarls i Dajana su od 1992. živeli odvojeno, a razveli su se 1996. Tokom razvoda veka Britanci su simpatije najviše gajili prema voljenoj princezi.

"Proživljavam najgore dane. Sve mi se sada može dogoditi. Na primer, kvar na kočnicama, nesreća ili smrt", pisala je Dajana.

Posle njene smrti pojavio se niz bizarnih teorija zavera.

"Dajanu su ubili kako bi kraljevska porodica bila pošteđena sramote koja bi neizostavno usledila udajom bivše supruge prestolonaslednika za muslimana", bila je jedna od njih.

Vanga je, uprkos tome što se često gubila, a vizije nije mogla da smesti u tačan vremenski okvir, osetila da će ona i Dajana napustiti ovaj svet gotovo istovremeno.

"Ona će čuti o mojoj smrti, ali ćemo umreti zajedno", zaključila je Vanga, koja je preminula godinu dana pre Dajane.

Kurir.rs

Foto printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...