Najnovije vesti

BILI SU NA RAZVRATNIM ŽURKAMA BOGATIH ARAPA: To je nešto najodvratniije što sam video u životu, takve neviđene PERVERZIJE, a jedna je bila posebno gadna! (VIDEO)
Foto: Proffimedia

ne znaju šta će od besa

BILI SU NA RAZVRATNIM ŽURKAMA BOGATIH ARAPA: To je nešto najodvratniije što sam video u životu, takve neviđene PERVERZIJE, a jedna je bila posebno gadna! (VIDEO)

Planeta

Šeik Halid bin Sultan al Kasimi, sin sultana emira Šardžaha Bin Mauhameda al Kasimija preminuo u Londonu nakon što je navodno konzumirao drogu i učestvovao u orgijama. Izvori kažu da je velika količina najbolje droge, pronađena u penthausu u Najtsbridžu gde je njegovo telo i pronađeno.

Halid je poslednja u nizu žrtava "razvratnih žurki" na kojima Arapi preferiraju razne bahanalije. Bogati šeici neretko plate glavom svoju nepromišljenost i bahatost pruzrokovanu ogromnim bogatstvom. Mnogi kažu da im je uglavnom dosadno pošto su proživeli sve, proputovali svuda i da su u stalnoj potrazi za nečim novim, bez obzirra koliko je to možda i opasno.

Zabave i žurke bogatih Arapa pune orgijanja, droge, raznih opijata i seksualnih pomagala redovno završavaju fatalnim ishodima. Neki od svedoka  koji su  prisustvovali tim bahanalijama u svojstvu poslovnih pratnja ili radnika luksuznih hotela, vila ili jahti kažu da posle njih ostaje pravi svinjac.

Jedan stranac kome je posao bio da bogatim gazdama dovodi prostitutke i nabavlja drogu, otrkio je kako je jedan od njegovih zadataka bio sakupljanje i korištenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda...

"Dočekivali smo letonske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u pristaništima u floti Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan.

"Arapi su najvelikodušniji ljudi na svetu, njima je taj novac samo papir. Kod njih možete da uzmete i do 35.000 evra samo za jednu noćObožavaju odlazak na jahte, a žene biraju pre nego se otisnu na pučinu. Na jahtama zna da bude i po deset devojaka, obično modela, koje su gole ili polugole. Zabava se svodi na drogu, piće i seks sa prelepim ženama. Devojke čekaju svoje koverte na kraju noći. Klijenti stave dogovorenu svotu u kuvertu, a na njoj napišu "dar".

Radnici jednog hotela u Bahreinu požalili su se da su samo za čišćenje soba u kojima su boravili arapski bogataši koštalo više od 200.000 evra, što naravno gostima iz Saudijske Arabije nije bilo problem da plate. Uostalom, nije reč o tome ko će platiti troškove čišćenja. Problem predstavlja ono čega se sve čistači penthausa i predsedničkih apartmana nagledaju posle orgijanja u kojima učestvuju na desetine muškaraca i žena. Radnik jednog hotela opisao je jednom prilikom za Metro kako je Bahrein zbog blizine odlična lokacija za kratkotrajni odmor gostiju, bogataša iz Saudijske Arabije.

Radnici se nagledaju svega i svačega. Tragovi sperme, urina, povraćanja, fekalije po krevetima, podu, staklenim stolovima, zidovima. Hoteli, naravno, zbog basnoslovnih prihoda ne žele da otkažu aranžman gostima sa Bliskog istoka, ali pojedini su uveli doplatu, a neki i depozit koji se odnosi isključivo na orgije i seks u hotelskim sobama. Radnik jednog luksuznog hotela u Londonu rekao je da se zgrozio kada je ušao u apartman da ga očisti. Prema njegovim rečima nije mogao da zgazi na pod koji je bio prekriven ljudskim fekalijama.

" To je bilo nešto najodvratniije što sam video u životu", rekao je mladić.

Međutim, jedna prostitutka je pre nekoliko godina otkrila da je dobila nestvarnu sumu novca za seksualne usluge koje, su, osim klasičnog seksa, obuhvatale i ostalo zadovoljavanje fetiša. Nekoliko bogatih šeikova su je čak terali da im gura živog lososa u anus, kako bi zadovoljili svoj fetiš.

Princ Majed bin Abdulah bin Abdulaziz Al Saud jednom prilikom je naredio čitavom osoblju u njegovoj vili od 37 miliona u Los Anđelesu da se pojavi na žurci kako bi zadovoljio neke od svojh želja i potrepština. Posle incidenta koji se dogodio 2017. godine princ je bio uhapšen usled toga što su komšije zatekle krvavu ženu kako beži sa tog imanja. Njegova "zabava" je trajala tri dana, a ostale žene, nakon što su oslobođene, tvrdile su da su bile zarobljene tokom raskalašene "zabave", gde je bilo kokaina, vijagre i raznih vrsta opijata.

Jedna je tvrdila da je zapretio da će je ubiti ako se ne "zabavi" s njim i ne pokuša "trojku".

Arapski kraljevi su optuženi da prisiljavaju svoje lojalne podanike da žive po ultrakonzervativnim pravilima, u tajnosti su pravi hedonisti i preferiraju životni stil koji uključuje seks, alkohol, drogu. Ukrajinac koji se bavi vođenjem "seksualnih radnika" i ugovaranjem usluga u zemljei u kojoj je prostitucija nezakonita i nezamisliva.kaže da je "prihvatam sve potrebe svojih klijenata".

"Vezani smo za glavne hotele i noćne klubove. Kad god primaju goste visokog profila koji žele da prirede zabavu ili svojim gostima prirede nešto posebno, zovu me. Diskrecija je zagarantovana, reputaciju smo izgradili na zaštiti identiteta naših klijenata. Organizujemo žurke za slavne ličnosti, političare i gangstere. Zahtevi su drugačiji. Ne žele svi da se zabave sa seksi plavušom kiptećih oblina. Neki žele gej žurke i perverzije sa osobama istog pola, zatim zakupljuju hotel da bi na miru mogli da se drogiraju. Ovo je raj za loše dečake, i oni ovde mogu da zaborave na realnost - rekao je Ukrajinac.

Ukrajinac je otkrio i koja je najčudnija "zabava" koju je organizovao

"Jedan biznismen je želeo 10 kurvi u burkama u šatoru usred pustinje. Zadužili smo ljude da naprave šator sa zvučnim sistemima, otvorenim đakuzijem i ogromnim krevetima pod otvorenim nebom. Insistirao je da žene ne skidaju burke, već samo ostatak odeće. Fetiš mu je takođe bio da gleda svoje sluge kako orgijaju. Nije želeo ni alkohol, ni drogu, samo gomilu žena u burkama.

"Bio je jedan šeik iz Jemena koji je zahtevao da mu dovedem 30 žena iz Afrike i veliku količinu vijagre, dovoljnu da "ubije slona". Pozvao me je da prisustvujem orgijama. Kada je klijent završio, hotelska soba je izgledala kao da je na nju pala bomba. Otkrio je da devojke dobijaju čak 1.000 dolara po satu, a muškarci koji učestvuju u orgijama 500 dolara za isti period.

Kurir.rs/Metro

Foto Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...