BEBA OD 12 DANA JE PRESTALA DA DIŠE: Kola njene majke je zbog brze vožnje zaustavio policajac, evo kako je mališu spasao u POSLEDNJI ČAS! (VIDEO)
Foto: Screenshot

hrabrost

BEBA OD 12 DANA JE PRESTALA DA DIŠE: Kola njene majke je zbog brze vožnje zaustavio policajac, evo kako je mališu spasao u POSLEDNJI ČAS! (VIDEO)

Planeta -

Dramatični snimak iz Zapadne Karoline pokazuje brzu reakciju policajca i njegovo spasavanje bebe imena Rajli stare tek 12 dana.

Naime, policajac Vilijam Kimbro zaustavio je jureći automobil. Kada je automobil stao, saznao je da je razlog velike brzine to što su majka i još jedna osoba vozile bebu u bolnicu. Dete je prestalo da diše, a policajac je odlučio da mu pomogne, prenosi Dejli mejl.

Video pokazuje da je majka dala dete u ruke policajcu koji je odmah počeo primenjivati svoja znanja iz prve pomoći ne bi li dete ponovno prodisalo. Proverio je bebin puls i počeo masirati grudni koš u predeelu srca. “Hajde, zaplači dete! Dušo, otvori oči!”, govorio je policajac dok je pomagao da dete ponovno prodiše. Na kraju je i uspeo.

Portparolka kancelarije šerifa Karli Drejton izjavila je za Dejli Mejl kako je Rajli odvedena u bolnicu i nakon pregleda puštena. Kaže da su je proverili policijski službenici, a beba je dobro. Zbog svog herojskog pothvata, policajac Kimbro nagrađen je medaljom koja se dodjeljuje policijskim službenicima koji su nekome spasili život.

Kurir.rs/Daily mail Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track