PEDOFIL MU UBIO BRATA, A ON MORA DA SE PONIZI PRED NJIM: Molim te da mi ovo kažeš, ako u tebi ima trunka dostojanstva! (VIDEO)
Foto: Profimedia

očaj

PEDOFIL MU UBIO BRATA, A ON MORA DA SE PONIZI PRED NJIM: Molim te da mi ovo kažeš, ako u tebi ima trunka dostojanstva! (VIDEO)

Planeta -

Porodica Marka Tildeslija iz Velike Britanije, koji je imao samo 7 godina kada ga je oteo pedofil Sidni Kuk, došla je u poziciju da moli manijaka da im otkrije gde leži telo deteta koje je oteo i zlostavio.

Naime, od ovog slučaja je prošlo čak 35 godina a pedofil sada ima 92, pa se porodica plaši da će tajnu odneti u grob.

Roditelji dečaka umrli a da nikada nisu saznali gde je telo dečaka, a sada Markov brat Kristofer (53) želi da sazna gde leži njegov maleni brat i zato je Kuku poslao pismo u zatvor, piše Mirror.

Kuk je, inače, bio je vođa kulta “Dirty Dozen” a u Velikoj Britaniji se smatra najgorim pedofilom. On je, navodno, svom zatvorskom cimeru priznao gde je dete zakopano.

Kristofer, koji služi doživotnu u zatvoru, pre četiri godine doživeo je moždani udar i više ne može das hoda a to je danak koji je morao da platiti otkako je prošlo više od tri decenije otkada je njegov brat otet na sajmištu. Kris je pedofilu napisao pismo.

“Znamo da imate 92 godine i vreme nam ističe. Zato vas još jednom pitamo, ako postoji jedna trunka dostojanstva u vama, da nam kažete gde se Mark nalazi da bi okončali našu muku. Molim vas! Molim vas da kažete policiji informacije i odgovore koje treba da čujemo … Molim vas, dajte nam neke zaključke”, napisao je brat pedofilu.

Mark je nestao u junu 1984. u blizini svog doma u Vokinghamu. Njegovi roditelji su ga tražili nakon što se nije vratio kući, ali su pronašli samo njegov bicikl vezan za ogradu. Kuk nikada nije priznao ili bio optužen za Markovo ubistvo, međutim identifikovan je kao saučesnik u ubistvu Leslija Bejlija, pripadnika seks kulta koji je Kuk vodio. Bejli je policajcu rekao da je Kuk odveo Marka na pedofilske orgije nakon što ga je namamio kesicom slatkiša.

(Kurir.rs/Net.hr/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track