BILA JE U SAJENTOLOZIMA 22 GODINE: Sem Domingo (51) otkriva kakvu jezivu sudbinu oni žele za Nikol Kidman, bivšu ženu Toma Kruza glavnog promotera sajentologije (VIDEO)
Foto: profimedia

isqpiranje mozga

BILA JE U SAJENTOLOZIMA 22 GODINE: Sem Domingo (51) otkriva kakvu jezivu sudbinu oni žele za Nikol Kidman, bivšu ženu Toma Kruza glavnog promotera sajentologije (VIDEO)

Planeta -

Snaja slavnog operskog pevača Plasida Dominga, Sem Domingo (51) nakon 22 godine napustila je sajentologiju i odlučila da ispriča brojne pojedinosti koje se dovode u vezu sa poznatim ličnostima koje su bile ili su i dalje pobornici sajentologije.

Kako kaže, na ovaj korak se odlučila nakon što je usvojena ćerka Toma Kruza Izabela, postala zagovornica sajentologije u javnosti.

Sem je do sada ćutala na ovu temu zbog bliskog odnosa sa Tomom i njegovom sestrom Kes, ali je rešila da o svemu progovori kada je shvatila da su Tom i njegova sestra počeli da koriste Izabelu, koje joj je bilo žao.

Sem kaže da se život Izabele i njenog brata Konora dramatično promenio nakon što su se 2011. godine Tom Kruz i Nikol Kidman razveli.

"Izabelu koriste za PR jer je ćerka Toma Kruza. Nije pošteno to što rade njoj i Konoru. Oni nemaju izbora nego da promovišu sajentologiju", rekla je Sem za Dejli Mejl.

Nakon razvoda deca su podsticana da se udalje od majke Nikol Kidman (52), pošto je ona, na osnovu priče koju su deci i Tomu pričali sajentolozi, nepoželjna osoba.

"Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u sajentologiju i izolovani od svega", kaže ona. "Ne možeš da budeš protiv sajentologije ako si deo Tomove porodice inače će te se odreći, pogledajte šta se dogodilo sa njegovom ćerkom Suri", naglasila je Sem i otkrila šta sajentolozi misle o Nikol Kidman:

"Nažalost, Nikol ne može da bude spašena u ovom životu. Ali, srećom, ona će jednog dana da umre i onda ćemo moći da je spasimo u sledećem životu. Takav je stav Sajentološke crkve", zaključila je Sem Domingo.

Kurir.rs/B92/Daily mail Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track