KRVAVE SCENE U ŠPANSKOM LETOVALIŠTU, ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ovako su policajci upali u apartman da razoružaju pomahnitalog Srbina! Kada su ga odvodili, smejao se i namigivao svima! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

NEZAPAMĆENO NASILJE U POZNATOM LETOVALIŠTU

KRVAVE SCENE U ŠPANSKOM LETOVALIŠTU, ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ovako su policajci upali u apartman da razoružaju pomahnitalog Srbina! Kada su ga odvodili, smejao se i namigivao svima! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Napad u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol šokirao je ceo svet, ali i našu zemlju.

Naime, kako navode lokalni mediji, srpski državljanin je zemljaka umalo zaklao na balkonu jedne zgrade.

Manijak je vezao muškarca za ogradu terase i prerezao mu grlo dok su jezivu scenu posmatrali brojni prestravljeni turisti.

foto: Printscreen

Policija je uspela brzo da stigne u stambeni blok u luci Dugesi.

"Odjednom sam čuo da se nešto događa i video sam ljude kako trče ka obližnjem baru. Vikali su da neki muškarac ima nož, a kad su svi pogledali gore, videli su da je krvavi muškarac bio zavezan na balkonu", rekao je jedan svedok.

Jedan britanski par koji je odseo u istoj zgradi pozvao je policiju i Civilnoj gardi predao ključeve apartmana.

Tako su specijalci uleteli na sprat u kome je bio i napadač. Policajci su pokušali da smire pomahnitalog čoveka, a dok je jedan od njih pregovarao sa njim, drugi je ušao u stan i razoružao ga.

Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.

Šokantne scene prestravile su turiste.

"Sve je moglo grozno da se završi. Kada sam video muškarca prekrivenog lica, mislio sam da će da ubije", rekao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u španskoj Esteponi.

Jedna žena, koja radi u tom kraju, kaže da je žrtvu viđala ranije i da se činio "kao da je fin čovek". Za sada se ne zna koliki je stepen njegovih povreda, a nalazi se u bolnici.

"Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak, kada ga je policija odvlačila smejao se i namigivao ljudima... Bilo je veoma čudno", rekao je još jedan očevidac.

Kurir.rs/Olive press Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja