NOVOZELANĐANIN DESET GODINA DRŽI REKORD: Čovek s najviše tetovaža na svetu
Foto: Profimedia

pano

NOVOZELANĐANIN DESET GODINA DRŽI REKORD: Čovek s najviše tetovaža na svetu

Planeta -

Najtetoviraniji čovek na svetu već čitavu deceniju je Novozelanđanin Laki Dajmond Rič (47), koji za sebe kaže da je ulični umetnik.

Njegovo pravo ime je Gregori Pol Meklaren i on će zvanično priznanje za ovaj neobičan uspeh dobiti u Ginisovoj knjizi rekorda za 2020. godinu, koja je već u pripremi.

Izgleda zastrašujuće... Laki Dajmond Rič
Izgleda zastrašujuće... Laki Dajmond Ričfoto: Profimedia

Kao i svi drugi

Laki Dajmond Rič je svaki, ali svaki delić svog tela ukrasio tetovažom, i to dva puta. On je jedna od najvećih zvezda u cirkusu.

Sertifikat kao dokaz... Laki Dajmond Rič
Sertifikat kao dokaz... Laki Dajmond Ričfoto: Profimedia

- Sebe smatram srećnim. Gutam mačeve, vozim bicikl visok pet metara, visim na lancima - kaže on i nastavlja: - Svako reaguje drugačije kada me prvi put vidi. To je kao vreme, ne može se predvideti i ne može se kontrolisati. A ja sam kao i svi drugi, imam probleme kao i svi drugi, samo sam obojen. Išarao je čak i uši i kožu između prstiju na nogama. Umesto prirodnih zuba je stavio srebrne očnjake kako bi izgledao još strašnije. Ovaj čudak je prvu tetovažu uradio u 16. godini i do sada je na stolu za tetoviranje proveo više od 1.000 sati.

A nekad je izgledao ovako... Laki Dajmond Rič iz mlađih dana
A nekad je izgledao ovako... Laki Dajmond Rič iz mlađih danafoto: Profimedia

Sarađivao je sa više od sto majstora za tetoviranje iz celog sveta.

- Prvu sam tetovažu uradio na kuku jer nisam želeo mama da je vidi. Drugu sam uradio posle dve godine. I posle toga sam redovno počeo da se tetoviram. Sav zarađeni novac sam uložio u svoj izgled. Čitavo telo sam obojio kada sam imao 28 godina i onda sam počeo iz početka. Nemam omiljenu tetovažu, iza svake stoji neka priča. Ne žalim što sam se toliko tetovirao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track