RUSKI TINEJDŽER UBIO SEKIROM PETORO: Monstrum masakrirao porodicu da ga ne žale kad se ubije!
Foto: Vkontakt

bizarno

RUSKI TINEJDŽER UBIO SEKIROM PETORO: Monstrum masakrirao porodicu da ga ne žale kad se ubije!

Planeta -

MOSKVA - Javnost u Rusiji šokirala je vest o porodičnoj tragediji u selu Patrikevo u oblasti Uljanovsk na reci Volgi, gde je 16-godišnjak Timerlan Kamaletdinov brutalno ubio pet članova svoje porodice kako bi ih poštedeo žalosti kad izvrši samoubistvo.

Da situacija bude još gora, tinejdžer monstrum je bio uzoran đak i jadan od najboljih u svojoj generaciji.

Mesto užasnog zločina... Porodična kuća u selu Patrikevo
Mesto užasnog zločina... Porodična kuća u selu Patrikevofoto: Printscreen YouTube/Istražni komitet Ruske Federacije

Timerlan je sve do nedelje uveče bio primeran i društven tinejdžer, a onda je uzeo sekiru i krenuo o u krvavi pohod. Na meti su mu bili najbliži članovi porodice. Masakrirao je dedu, babu, majku i četvorogodišnje blizance brata i sestru. On je potom izvršio samoubistvo skokom sa obližnjeg telekomunikacijskog repetitora. Policija je saopštila malo detalja o užasnoj porodičnoj tragediji, dok ruski mediji prenose pojedinosti pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Ubica je za sobom ostavio oproštajnu poruku u kojoj je pokušao da objasni motive za nerazuman zločin: - Odlučio sam da okončam svoj život i nisam želeo da svoju porodicu uznemiravam pa sam odlučio da ih povedem sa sobom - objavila je agencija Interfaks pozivajući se na svoje izvore.

Tuga... Timerlan s majkom, bratom i sestrom
Tuga... Timerlan s majkom, bratom i sestromfoto: Vkontakt

Krvavi pir je počinio usred noći u tri sata ujutru. Prema drugoj verziji događaja, Timerlan je jednom svom prijatelju poslao govornu poruku u kojoj mu se žali da ne može više da izdrži "stalnu svađu"" s majkom,bratom i sestrom i da je jedino moguće rešenje da ih ubije. Za babu i dedu je rekao da ih mnogo voli, ali da će i njih morati da ubije kako ne bi patili zbog smrti drugih članova porodice.

Timerlan je odrastao bez oca i mediji prenose da je možda bolovao od šizofrenije, zbog čega će biti urađena detaljna obdukcija.

Po­zna­ni­ci šokirani

BIO JE UZOR­NO DETE

Pri­ja­te­lji ma­sa­kri­ra­ne po­ro­di­ce ka­žu da je Ti­me­r­lan bio uzor­no de­te. Otac al­ko­ho­li­čar ih je na­pu­stio kad je on kre­nuo u ško­lu. - Ži­veo je s ma­j­kom, bra­tom i se­strom kod ma­j­či­nih ro­di­te­lja. Ba­ka ga je nei­z­me­r­no vo­le­la, sa­mo je o nje­mu pri­ča­la. Ma­j­ka Ma­ri­na ni­kad ni­je po­vi­si­la glas na nje­ga. Ti­me­r­lan je bio dru­štven i sa­svim se le­po sla­gao sa svi­ma - re­kao je je­dan po­ro­di­č­ni pri­ja­te­lj, ko­ji je že­leo da osta­ne ano­ni­man.

Kurir.rs/Aleksandar Petrović Foto: Vkontakt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track