LATINO SAPUNICA NA NEMAČKI NAČIN: Gerhard Šreder zbog ljubavi mora na sud! Juri ga bivši muž njegove 5. supruge zbog brakolomstva i traži 75.000 za duševnu bol!
Foto: EPA

PALA TUŽBA!

LATINO SAPUNICA NA NEMAČKI NAČIN: Gerhard Šreder zbog ljubavi mora na sud! Juri ga bivši muž njegove 5. supruge zbog brakolomstva i traži 75.000 za duševnu bol!

Planeta -

BERLIN - Protiv bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera podneta je tužba zbog brakolomstva.

Šrederu je na njegovu kancelariju u Hanoveru stigla tužba iz Seula, koju je

koju je podneo bivši suprug kancelarove pete žene, a sa zahtevom da mu se isplati obeštećenje za pretrpljeni bol zbog brakolomstva.

foto: EPA

Šreder je, kako tvrdi, kriv što mu je propao brak.

Šreder i njegova aktuelna supruga Sojeon Šreder-Kim upoznali su se tokom njegovog puta u Južnu Koreju 2015. godine. Otvoreno je pitanje da li su Šreder i Kim bili, u to vreme, slobodni ili su bili u brakovima koji nisu funkcionisali.

foto: EPA

Četvrta Šrederova supruga, Doris Šreder-Kepf, ranije je rekla da se rastala od bivšeg kancelara tek na proleće 2016. godine, kada je on već par meseci bio u vezi sa Kimovom. Brak je razveden posle dve godine, posle čega su se venčali Šreder i Kimova.

foto: Profimedia

Šreder-Kimova tvrdila je ranije da joj je brak bio pri kraju kada je upoznala nekadašnjeg šefa nemačke vlade. Njen bivši suprug, međutim, tvrdi da je prihvatio razvod braka samo zato što je Kimova tvrdila da će prekinuti odnos sa Šrederom. On je dobio stareteljstvo nad zajedničkim detetom i čitavom imovinom nastalom iz braka.

Sada tuži Šredera na 100 miliona vona, to jest oko 75.000 evra, zbog pretrpljenog "duševnog bola".

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track