RAZMERE PEDOFILSKOG SKANDALA VEĆE SU NEGO ŠTO SE MISLILO: U Epstajnovu vilu dolazila i ćerka bivšeg premijera Australije! Ona je misteriozna brineta uslikana sa princem Endruom! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / New York State Sex Offender Registry

JEZIVO

RAZMERE PEDOFILSKOG SKANDALA VEĆE SU NEGO ŠTO SE MISLILO: U Epstajnovu vilu dolazila i ćerka bivšeg premijera Australije! Ona je misteriozna brineta uslikana sa princem Endruom! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Misteriozna brineta koja je snimljena kako 2010. godine izlazi iz vile milijardera pedofila Džefrija Epstajna u Njujorku, navodno je ćerka bivšeg premijera Australije Pola Kitinga, Ketrin Kiting.

Njeni prijatelji kažu da je upravo ona ta žena koja je viđena kako napušta vilu na Menhetnu i da je britanski princ Endru upravo njoj mahao pre devet godina.

Sekretar njenog oca Pola Kitinga je izjavio za Dejli Mejl da je svestan da se vodi istraga i da neće davati komentare o tome.

Snimak koji je prvi objavio Dejli Mejl, ponovo je pokrenuo polemike oko umeštanosti princa Endrua u skandal oko Epstajna, koji je nedavno izvršio samoubistvo.

Video je snimljen u decembru 2010. godine, manje od 24 pre nego što je uslikana fotografija dvojice muškaraca kako šetaju Central parkom i dva meseca nakon što je Ketrin napustila Sidnej i preselila se u Njujork, kako bi bila bliže tadašnjem partneru Andreu Balzasu.

Balzas, hotelijer i pripadnik visokog društva, bio je saradnik Džefrija Epstajna. Njegovo ime se našlo u Epstajnovoj "crnoj knjizi" koja je otkrivena u sudskom postupku.

Međutim, od kada je počelo da se spekuliše da je upravo Ketrin Kiting devojka sa snimka, čitav slučaj je dobio još veću misteriju. Postavlja se pitanje o tome šta se tog dana dešavalo u pomenutoj kući.

Ketrin je bila jedna od dve brinete koje su viđene kako dolaze ili odlaze, a tu je mlada plavuša koja je snimljena kako izlazi sa Epstajnom.

Za sada nema sugestija da je Ketrin bila svesna ili da je bila uključena u kriminalne aktivnosti Džefrija Epstajna. U trenutku kada je nastao ovaj snimak, Džefri Epstajn je bio osuđen za seksualno zlostavljanje dece. Epstajn se takođe nalazio u registru seksualnih prestupnika.

Vojvoda od Jorka, princ Endru, sin kraljice Elizabete II je oštro demantovao tvrdnje navodne Epstajnove seks robinje, Virdžinije Roberts, koja je rekla da je sa princom u tri navrata imala seks, kada je imala 17 godina.

Od kada je Epstajn izvršio samoubistvo, princ Endru se suočio sa dodatnim optužbama za zlostavljanje dece, pa je reagovala i Bakingemska palata. Iz palate su negirali da je princ počio bilo kakvo krivično delo.

Otac Ketrin Kiting, Pol Kiting bio je premijer Australije od 1991. do 1996. godine. Ketrin je takođe radila sa novinarkom i feministkinjom Glorijom Steinem.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: AP / New York State Sex Offender Registry

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja