Najnovije vesti

KADIR MERCEDES JE LJUBIMAC CELOG GRADA: Jaše motku uveren da je limuzina, vozi je na servis i uredno parkira, a cela Malatija ga čuva i pazi! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

JOŠ IMA DOBRIH LJUDI

KADIR MERCEDES JE LJUBIMAC CELOG GRADA: Jaše motku uveren da je limuzina, vozi je na servis i uredno parkira, a cela Malatija ga čuva i pazi! (VIDEO)

Planeta

Ovo je Turčin Kadir, poznat kao Kadir Mercedes. On je mentalno ograničen i  po ceo dan jaše ovu motku, za koju je uveren da je "mercedes" - čak je zakačio za nju retrovizor i poznatu "mercedesovu" zvezdu. Ali ono što je najlepše je da ga ceo grad Malatija u Turskoj, gde Kadir živi, prihvata takvog kakav jeste.

Kadir uredno stane na semaforu i parkira svoj "auto" na parkingu, a ostali učesnici u saobraćaju daju mu prednost i u potpunosti ga poštuju.

foto: Printscreen YouTube

Ceo grad svestan je njegovog mercedesa. On svoju motku vodi u "mercedesov" servis, a majstori mu potpuno ozbiljno govore o kvarovima.

foto: Printscreen YouTube

Jedan mu je čak ugradio kasetofon, drugi retrovizore, a treći mu "održava" srebrnu zvezdu...

Kada se pogrešno parkira ili prekorači brzinu, saobraćajna policija mu piše kazne, a tu i tamo ga pošalju i na tehnički pregled!

foto: Printscreen YouTube

I ne samo to: napravili su mu specijalnu vozačku dozvolu u kojoj piše da je boja "vozila" žuta ko drvo, a broj registracije je 44 MK 444. Cela Malatija, zajedno sa Kadirom, živi njegovu priču! 

Ova topla ljudska priča znači baš zato što živimo u vreme kad su gradovi stvarno džungle na asfaltu, kad je nasilje u porastu, a netrpeljivost prema drugima stil žiota.

Kadir zna i da se naljuti! Jednom je odvezao svoju "limuzinu" na servis i majstoru je ispričao šta ga muči. Majstor je primio mercedes i rekao mu da dođe za dva dana.

Kadir je došao u servis za dva dana, ali mu je rečeno da auto još nije gotov. Mučenik je došao i sutra, ali mu je majstor opet rekao da nije gotov.

foto: Printscreen YouTube

Kada je Kadir treći put došao i opet čuo da mu auto još nije popravljen, baš se naljutio.

"Dosta je bilo! Vratite mi auto! Već dve nedelje pešačim!", kazao je majstoru.

Dobri narod Malatije pokazuje nam da ljudskost još uvek nije umrla.

Kurir.rs/Fejsbuk/@StariDedoNP/Mynet.com

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...