ALŽIRAC IMAO SEKS SA DEVOJČICOM (14) U HOTELU, PA POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZEMLJE: Policija ga uhapsila u avionu, a sada ga je stigla kazna! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/Surrey Police

Završio u zatvoru

ALŽIRAC IMAO SEKS SA DEVOJČICOM (14) U HOTELU, PA POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZEMLJE: Policija ga uhapsila u avionu, a sada ga je stigla kazna! (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz Alžira Diri Ali-Džamak (34) koji je uhapšen i izveden iz aviona na londonskom aerodromu Hitrou zbog seksualne afere sa 14-godišnjom devojčicom, osuđen je na šest godina zatvora.

Slučaj seksualnog osnosa sa neimenovanom devojčicom prijavljen je još krajem aprila, a sve je počelo tako što je majka devojčice prijavila njen nestanak 28. aprila.

Devojčica je pronađena sledećeg jutra na železničkoj stanici Haunslou, a na nagovor policije i porodice, otkrila je da se preko društvene mreže Vocap dopisivala sa muškarcem za kog je rekla da se predstavljao kao Didi i da ne zna njegovo puno ime.

Didi ju je, prema navodima policije odveo u jedan hotel u Londonu, gde je imao seks sa njom. Na osnovu slefija iz telefona koji je devojčica napravila u hotelskoj sobi, policija je uspela da otkrije koji je hotel u pitanju.

Utvrđeno je da je nepoznati muškarac rezervisao sobu na lažno ime, a račune je plaćao gotovinom.

Policija je od tog trenutka pretraživala snimke sa sigurnosnih kamera, dok nisu pronašli automobil koji je muškarac koji odgovara opisu koristio.

Automobil je 30. aprila stavljen na policijski spisak pretrage, londonska policija ga je pronašla, ali vlasnik nije bila osoba opisana kao Didi.

Nastavili su sa pretragama varijacija njegovog nadimka, a 2. maja dobili su informaciju da se 34-godišnji Alžirac Diri Ali-Džamak povezuje sa tim nadimkom.

Policija mu je ušla u trag, a uhapsila ga je na aerodromu u trenutku kada je iz Londona hteo da poleti za Etiopiju, četiri dana nakon seksualnog čina. Imao je kartu u jednom pravcu.

Kada se ukrcao u avion za tu afričku zemlju, policija je upala u avion i uhapsila ga 30 minuta pre poletanja.

Na osnovu informacija iz njegovog telefona utvrdili su da je on ta osoba koja je seksualno opštila sa maloletnicom u hotelu.

Ali-Džamak je u ponedeljak 19. avgusta osuđen na šest godina zatvora nakon što je priznao krivicu po tri tačke optužnice zbog seksualne aktivnosti sa detetom.

Kurir.rs/news.com.au/Skaj njuz

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja