MASOVNA PUCNJAVA U TEKSASU: Rešetao ljude iz vozila u pokretu! 5 ubijeno, više od 20 je ranjeno! Policija likvidirala napadača na parkingu! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/CBC News

horor

MASOVNA PUCNJAVA U TEKSASU: Rešetao ljude iz vozila u pokretu! 5 ubijeno, više od 20 je ranjeno! Policija likvidirala napadača na parkingu! (VIDEO)

Planeta -

Najmanje pet osoba je ubijeno, a više od 20 je povređeno u pucnjavi u Odesi u američkoj saveznoj državi Teksas, prenosi CBS. Napadača, koji je nasumično pucao u ljude iz vozila u pokretu, policija je likvidirala na jednom parkingu.

U početku su o napadu stizale oprečne informacije. Verovalo da postoje dva napadača i da su u toku dve odvojene pucnjave u gradovima Odesa i Midlend koji su udaljeni nekoliko desetine kilometara jedno od drugog.

"Verujemo da je reč o dva napadača, u dva odvojena vozila", saopštila je policija okruga Midlend navodeći da se ne zna da li su ove dve pucnjave povezane.

Potom je stigla informacija da je jedan od napadača likvidiran na parkingu jednog zabavnog kompleksa i da drugi napadač najverovatnije ne postoji.

CNBC je javio da je napadač oteo vozilo pošte i vozio se po Odesi pucajući u prolaznike.

Gradonačelnik Midlanda Džeri Morales rekao je da ne zna ko je napadač i koji je motiv pucnjave.

"Napadač je ubijen na parkingu jednog kompleksa koji se nalazi između Odese i Midlanda", rekao je Morales, prenosi Gardijan.

On je istakao da je pucnjava počela oko 16 časova na putu koji spaja Midland i Odesu.

Kako prenose američki mediji, ranjeno je više od 20 ljudi na dve različite lokacije u Midlendu i Odesi, među kojima ima i policajaca.

Predsednik SAD Donald Tramp upoznat je sa situacijom. Podsetimo, pre manje od mesec dana 21-godišnji Patrik Krusijus ubio je 20 osoba i ranio 26 u tržnom centru u El Pasu u Teksasu.

Kurir.rs/CBS/CNBC/Gardijan

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja