NARKO-KLAN POSLAO PLAĆENOG UBICU (16) NA POLICIJU: Huanitu su RAZNELI GLAVU kako bi ga zaustavili! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

JEZIVO

NARKO-KLAN POSLAO PLAĆENOG UBICU (16) NA POLICIJU: Huanitu su RAZNELI GLAVU kako bi ga zaustavili! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Šesnaestogodišnjem plaćenom ubici meksičkih narko-klanova je razneta glava u jezivoj pucnjavi kada su gansteri rešili da napadnu policiju.

Huanito Pistola, poznat i kao komandant Litl, u utorak je bio u kombiju s članovima mafije, kada im je naređeno da naprave zasedu policiju u gradiću Nuevo Laredo u Meksiku.

Oko podneva, Pistola i šestorica ljudi, naoružani puškama i obučeni u vojne uniforme, putovali su kombijem sa teksaškim registarskim tablicama i napali policiju u blizini aerodroma.

Izrešetani su mecima velikog kalibra, a slike su pokazale da je Pistoli razneta glava.

Još četvorica članova Paklene trupe, krila zloglasnog kartela na severoistoku, ubijena su u sukobu s policijom u gradu, javilja Vanguardia.

Lokalni mediji naveli su da je vozilo u kojem je Pistola poginuo korišćeno u napadu na policiju nekoliko dana ranije u drugom delu grada.

Videozapisi na društvenim medijima i pesme narko-rap-a hvale Pistolu kao plaćenog ubicu u redovima CDN-a od njegove 13 godine.

Prema meksičkoj zvaničnoj novinskoj agenciji Notimek, Pistolu je policija uhapsila 2015. godine.

Huanito, koji se navodno pridružio kartelu kada mu je bilo 13 godina, probijao se kroz hijerahiju da bi postao hitmen, prenose lokalni mediji.

Na video snimku od prošle nedelje prikazni su kamioni sa obeležijima CDN kako ubrzavaju auto-putem dok se čuju pucnjevi.

CDN, ranije Los Zetas, kontroliše grad od 2004. godine kada su ga preuzeli iz kartela Sinola u krvavom ratu koji je odnio najmanje 2.000 života, izveštava Telemundo.

Kurir.rs/Miror

Foto: Screesnhot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja