Ovo su žrtve Džokera-ubice!

Veronika je imala čitav život pred sobom

Ovo su žrtve Džokera-ubice!

Planeta -
Policija Denvera saopštila imena svih 12 žrtava napada na projekciji filma o Betmenu „Uspon mračnog viteza“. Najmlađa žrtva manijaka Džejmsa Holmsa Veronika Moser imala šest godina. Njena majka i dalje u bolnici

DENVER - Bolno i šokantno.Svih 12 tragično poginulih ljudi na premijeri „Uspon mračnog viteza“ u gradu Aurori u Koloradu identifikovano je, najstariji je Gordon Kauden (51), dok najmlađa žrtva Veronika Moser ima svega šest godina.- Veronika je bila razdragana devojčica, koja se radovala časovima plivanja na koje je trebalo da krene za nedelju dana - pričaju članovi njene ucveljene porodice, a onda, uz težak uzdah, nastavljaju:- Njena majka Ešli Moser i dalje leži u bolnici s prostrelnim ranama, a mi nemamo hrabrosti da joj kažemo da je njena ćerka mrtva. Kako da joj objasnimo da Veronike više nema, da je poginula dok je ona preživela masakr? Jako nam je teško. Ešli će uspeti da se oporavi od rana, potvrdili su nam doktori, a da li će preživeti smrt svoje ćerke jednostavno ne znamo. Juče se vikala iz sveg glasa i tražila da joj dovedu Veroniku - pričaju tetke i stričevi najmlađe žrtve.Policija je u međuvremenu uspela da uđe u stan uhapšenog ubice Džejmsa Holmsa. Specijalci su demontirali 30 postavljenih zamki. U stanu je otkriveno oko 20 kilograma eksploziva, s kojim je mogao da sruši čitavu zgradu.Policija je potvrdila da se Holms u pritvoru ponaša kao da se nalazi u nekom imaginarnom svetu.- Osumnjičeni pljuje na čuvare, zidove, vrata, sijalicu... Ponaša se kao da je u nekom filmu. Čas je prepotentan, a malo kasnije se smeje i krevelji. U njegovoj krvi je otkrivena droga, nažalost, ista ona od koje je umro glumac Hit Ledžer, koji je igrao Džokera - saopštila je policija Denvera.Holms je dan pre planiranog napada na sajtu za pronalaženje partnera za seks postavio svoju sliku, na kojoj se nalazi nepoznata devojka, koja je identifikovana. Radi se o modelu Kili Hejzel, koja je na svoje veliko iznenađenje videla svoju fotografiju na novinskim stranicama.- Zgrožena sam što je manijak mene stavio pored sebe. Sve je to delo bolesnog uma. Taj idiot mi se gadi - rekla je Kili.

U Beogradu nema odlaganja premijerePremijera filma „Uspon mračnog viteza“, za razliku od nekih evropskih prestonica, u Beogradu neće biti odložena. Kako je Kuriru rečeno u „Takvudu“, oni nemaju nikakve informacije o odlaganju i očekuju premijeru 26. jula, a sve ostale projekcije po planu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track