DRAGA, DOVEO SAM KOLA NA VEČERU: Amerikanac u strahu od uragana Dorijan smestio auto u kuhinju! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

ženina kola zaboravio

DRAGA, DOVEO SAM KOLA NA VEČERU: Amerikanac u strahu od uragana Dorijan smestio auto u kuhinju! (FOTO)

Planeta -

Čovek sa Floride bio je zabrinut da će njegov voljeni automobil odneti uragan Dorijan ove nedelje, pa ga je premestio na sasvim sigurno mesto. Unutrašnjost njegove kuće.

Stanovnik Džeksonvila Patrik Eldridž rekao je za CBS Njuz da je svoj automobil ubacio u kuću u utorak ujutro, dodajući da je njegova "žena bila impresionirana da sam u pravu zbog toga što sam uspeo da ga smestim u kuhinju".

Njegova supruga Džesika objavila je u utorak ujutro na Fejsbuku slike malog automobila unutar kuće na Floridi. "Moj suprug se bojao da će mu automobil eksplodirati", napisala je ona. "A moj auto je u garaži."

Fotografije su brzo postale viralne, prikupivši više od 65.000 šerovanja i 22.000 reakcija. "Još smo u šoku da se ovaj talas ludila dogodio na internetu otkad smo objavili", rekao je Eldridž.

Par je sklonio vozilo iz svoje kuće nakon što je oluja oslabila i udaljila se od Floride. Iako automobil ipak nije trebao da zaštiti, muškarac je rekao da je iz iskustva naučio dragocene informacije. "Sada znamo da imamo jedno dodatno parking mesto!" našalio se on.

Kurir.rs/CBS News Foto: Facebook/Jess ica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track