Najnovije vesti

SA OVOM SUPERBAKOM NEMA ZEZANJA: Lopov je upao u radnju i mislio da će lako sa 82-godišnjom Džun! A onda je ona isukala štap za hodanje! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / Metro Newspaper UK

postala hit

SA OVOM SUPERBAKOM NEMA ZEZANJA: Lopov je upao u radnju i mislio da će lako sa 82-godišnjom Džun! A onda je ona isukala štap za hodanje! (VIDEO)

Planeta

Pljačkaš koji se namerio na jednu prodavnicu u Velikoj Britaniji, u kojoj radi 82-godišnja prodavačica Džun Tarner, nije ni slutio da će dobiti batine od bakice dok bude iznosio svoj plen.

Naime, iako je reč o bakici u poodmaklim godinama, Džun je pokazala da su godine zaista samo broj i nije dozvolila da pljačka njene radnje prođe nekažnjeno.

Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se da je baka Džun bez ustezanja potegla svoj aluminijumski štap za hodanje i počela da udara drskog pljačkaša koji se trudio da mu lice ostane prekriveno.

Posle junačke borbe sa 28-godišnjim lopovom, koji je Džun odgurnuo i pobego sa novcem i cgaretama, baka je završila sa modricom na oku, ali srećom bez težih povreda.  

foto: YouTube prtscr / Metro Newspaper UK

Kako je kasnije objasnila Džun, bez razmišljanja bi ponovo isto učinila, a za 45 godina koliko vodi ovu radnju u jednom gradiću u Strafrdširu, nikada nije imala sličan incident do prošlog utorka.

Kurir.rs / Skynews

Foto: YouTube prtscr / Metro Newspaper UK

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...