ŽRTVA MILIJARDERA PEDOFILA PROGOVORILA O DEVOJČICI (15) KOJU JE KUPIO U JUGOSLAVIJI: Epstajn me prisiljavao na polni odnos s jugoslovenskom seks-robinjom, a on je gledao! Jedva sam mogla da hodam! (VIDEO)
Foto: EPA, Profimedia, Instagram

ONA JE ROBOVALA S NADOM MARĆINKO

ŽRTVA MILIJARDERA PEDOFILA PROGOVORILA O DEVOJČICI (15) KOJU JE KUPIO U JUGOSLAVIJI: Epstajn me prisiljavao na polni odnos s jugoslovenskom seks-robinjom, a on je gledao! Jedva sam mogla da hodam! (VIDEO)

Planeta -

Pošto je objavljeno da je izopačenog američkog milijardera Džefrija Epstajna u zatvoru u Palm Springsu čak 90 puta posetila maloletna Nada Marćinko, otkriveni su detalji njihovog odnosa koji zaista lede krv u žilama.

Kako svedoči jedna od žrtava, Epstajn je Nadu kupio od njezinih roditelja kada je imala samo 15 godina i zvao ju je "jugoslovenska robinja za seks". Nada je rođena 21. feburara 1985, ali je Epstajn lažirao njene papire kao da je rođena godinu dana kasnije .

Ta devojka svedočila je da su ona i Nada često imale polne odnose dok ih je Epstajn gledao i samozadovoljavao se. Njoj je tad bilo samo 16 godina, a kaže da je i Nada imala toliko. Sve se dešavalo 2002. godine.

"Koristile smo razne sprave, strap on, vibratore, gumene penise... On je sve to gledao. Slikao nas je kako se zadovoljavamo i te fotografije su bile svuda po stanu", ispričala je žrtva.

Ta devojka, koja je u interesu istrage ostala anonimna, ispričala je da bi svaki put kad je došla u Epstajnovu vilu u Njujorku, Nada spektakularno izašla naga u oblaku pare iz neke od soba.

Epstajn je često tražio trojku u kojoj je jednu od njih terao da se samozadovoljava dok gleda njega kako se seksa sa drugom. Isto tako je umeo da iznenada napadne jednu od njih i surovo je siluje.

foto: Printscreen Instagram

"Ponekad sam jedva hodala posle toga",

Nije poznato zašto je Nadu zvao jugoslovenskom seksualnom robinjom jer je ona bila rođena i Čehoslovačkoj četiri godine pre "plišane revolucije", gde je provela i većinu detinjstva. Njeni roditelji se jesu u jednom trenutku preselili u Jugoslaviju, a ćerkicu su prodali Epstajnu kad joj je bilo samo 15 godina. Nije ih ni zanimalo gde je vodi i šta će joj raditi.

Epstajn je u zatvoru završio 2008, a tih 13 meseci koje je proveo na robiji izgledali su svakako samo ne kao robija. Pored Nade Marćinko, koja ga je posetila tamo 90 puta dolazile su mu i druge seks-robinje, ćelija mu je bila kao luksuzna hotelska soba, a i izlazio je kad je hteo.

Nada Marćinko danas ima 33 godine. Pošto se izbavila iz Epstajnovih ruku radila je sa nekretninama, a danas je komerecijalni ilot i instruktor leta. Veruje se da je promenila ime.

Kurir.rs/Index/Daily Mail/New York Post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track