Najnovije vesti

SLIKAO SE SA PUTINOM U MINIBUSU, A OSMEH NIJE SKIDAO SA LICA: Premijer Jermenije se na Tviteru pohvalio novim selfijem! (FOTO)
Foto: EPA/YURI KOCHETKOV / POOL

VAŽAN SUSRET

SLIKAO SE SA PUTINOM U MINIBUSU, A OSMEH NIJE SKIDAO SA LICA: Premijer Jermenije se na Tviteru pohvalio novim selfijem! (FOTO)

Planeta

Premijer Jermenije Nikol Pašinjan objavio je na svom nalogu na Tviteru selfi iz neprobojnog minibusa u kojem su bili učesnici Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog saveta koji je u utorak održan u Jerevanu.

Osim jermenskog premijera, na fotografiji su predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Kirgizije Sooronbaj Ženbekov, predsednik Kazahstana Kasim-Žomart Tokajev, predsednik Irana Hasan Rohani i predsednik Moldavije Igor Dodon.

"Usputni selfi. Za to kratko vreme uspeli smo da donesemo važne odluke", napisao je Pašinjan ispod slike na ruskom i engleskom jeziku.

Pašinjan je napravio još nekoliko selfija sa ostalim liderima, međutim, na njima nema Vladimira Putina.

U Jerevanu je u utorak održan samit Evroazijskog ekonomskog saveza. Evroazijski savez je međunarodno ekonomsko udruženje stvoreno na osnovi Carinskog saveza i Jedinstvenog ekonomskog prostora koji funkcioniše od 1. januara 2015. godine.

Članovi Saveza su Rusija, Belorusija, Jermenija, Kazahstan i Kirgizija.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...